Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Ajuntament d’Alcarràs repara 44 quilòmetres de la xarxa de camins

L’Ajuntament d’Alcarràs ha invertit aquest estiu més de 110.000 euros en parxejar amb regs asfàltics els sots i les zones erosionades del paviment d’un total de 44 quilòmetres de la xarxa de camins municipals.

19/08/2023

L’Ajuntament d’Alcarràs repara 44 quilòmetres de la xarxa de camins
Seguiment de les obres per part de l’alcalde, Gerard Companys, i el regidor Robert Moreno

 

L’actuació, que va a càrrec de l’empresa Arnó, s’està desenvolupant en tres zones: Alcarràs (amb 16,7 km.), Montagut (amb 11,3 km.) i Vallmanya (amb 16 km.) i la màquinària emprada per a l’execució de les tasques ha estat una estenedora petita per a paviments amb gravilladora, així com una carregadora.

 

Les tasques de reparació del ferm van arrencar a principis de juny, s’han dut a terme durant tots aquests mesos d’estiu i la previsió és que estiguin enllestides a principis del mes de setembre.

 

L’alcalde d’Alcarràs, Gerard Companys –acompanyat de Robert Moreno, regidor d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rurals–, ha fet un seguiment sobre el terreny de l’evolució dels treballs i ha destacat la importància cabdal que suposa “el manteniment imprescindible que requereixen els nostres camins, que suporten molt trànsit –part del qual de vehicles pesants, que van a les explotacions agrícoles i ramaderes– perquè l’economia i la mobilitat en aquestes zones es desenvolupi amb la màxima normalitat. I, més, en un terme tan extens com és el d’Alcarràs, amb gairebé una superfície de 115 quilòmetres quadrats”.