Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Ajuntament d’Alcarràs reforça el seu equip amb tres joves que gaudiran de la seva primera experiència laboral

L’Ajuntament d’Alcarràs, amb l’objectiu d’afavorir l’emancipació i autonomia de la població menor de 30 anys, torna de nou enguany a ser partícip del programa de Garantia Juvenil que subvencionen el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i reforça amb tres persones joves el seu equip.

01/10/2021

 L’Ajuntament d’Alcarràs reforça el seu equip amb tres joves que gaudiran de la seva primera experiència laboral
Les persones s'han incorporat aquest mes de setembre

En concret, ho fa amb tres persones que s’han incorporat aquests darrers dies de setembre en règim de pràctiques i amb un contracte de sis mesos cadascuna. Durant aquest temps, prestaran suport als serveis tècnics de les àrees de Joventut i Ensenyament, ubicades totes dues al Centre Cultural Municipal Lo Casino, als serveis administratius de l’àrea d’Esports i al personal tècnic de l’àrea de Serveis a les Persones, el qual treballa a Ca l’Hereu.

 

Iniciativa Europea

La incorporació d’aquests tres professionals a l’equip municipal forma part d’una iniciativa d’abast europeu dissenyada, recorda el regidor de Joventut, Gerard Companys, “per  millorar l’ocupabilitat de les persones joves mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral les quals permetran, de ben segur, una incorporació al mercat laboral estable i duradora. Gaudir d’una primera experiència laboral a una entitat com el nostre Ajuntament és una oportunitat que cal aprofitar”. El desembre passat, també durant sis mesos, l’Ajuntament ja va contractar una persona per donar suport a la seva àrea de Serveis a les Persones. El programa de Garantia Juvenil s’impulsa des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i els contractes de treball subscrits en el marc d’aquest programa estan efectuats d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.