Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El mural d'Alcarràs inspirat en la pel·lícula de Carla Simón, a un concurs d'art internacional

El mural de la plaça Nova d'Alcarràs, a càrrec de Conse Arts i inspirat en el film de la cineasta Carla Simón, ha estat seleccionat pel concurs internacional Street Art Cities, que tria alguns dels millors murals d'arreu del món i escull el millor a través d'enquestes per Instagram i a la seva pàgina web.

10/05/2023

El mural d'Alcarràs inspirat en la pel·lícula de Carla Simón, a un concurs d'art internacional
El pubillatge d'Alcarràs amb el nou mural

El mural, que es va pintar aquest mes d'abril en el marc de la Setmana Cultural d'Alcarràs i que està inspirat en el film 'Alcarràs' de Carla Simón, competirà amb vint-i-quatre murals més d'arreu del món per convertir-se en l'obra d'art més popular del mes d'abril, a través del vot del públic.

 

Les votacions ja han començat i s'hi pot participar fins al diumenge 14 de maig a les 12 de la nit. L'obra guanyadora es publicarà a Graffiti Art Magazine; i els tres primers murals se seleccionaran automàticament per als premis 'El millor del 2023', que està previst que se celebrin a principis del 2024. Els murals es poden votar AQUÍ

 

El concurs d'art urbà Street Art Cities

Street Art Cities és una plataforma global que busca promoure i documentar l'art urbà al món, gràcies a una comunitat activa en més de 1.000 ciutats i amb més de 42.000 obres d'art, i es tracta d'una de les iniciatives d'art urbà de més ràpid creixement del moment. Cada mes, Street Art Cities selecciona alguns dels millors murals d'arreu del món i, a través d'una sèrie d'enquestes, el públic tria els seus preferits.