Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs treu a licitació el servei de bar de les piscines municipals

L'Ajuntament d'Alcarràs ha publicat les bases de la licitació per adjudicar el servei de bar de les piscines municipals per a aquest estiu. Les empreses que vulguin participar en el procés de licitació tenen fins al pròxim diumenge, 21 de maig per presentar ofertes.

16/05/2023

Alcarràs treu a licitació el servei de bar de les piscines municipals
Les piscines d'Alcarràs

La durada del contracte anirà de del 12 de juny al 31 d'agost, i es pot prorrogar eventualment per a la temporada 2024. L'empresa o persona adjudicatària serà l'encarregada del servei de bar i el podrà explotar al seu risc i ventura. També s'haurà d'ocupar de gestionar els accessos a la piscina, cobrar les entrades i mantenir les instal·lacions netes i en bon ús.

 

Les bases fixen un pressupost de licitació mensual mínim de 1.000 euros, IVA exclòs, com a renda en concepte de lloguer per a l'explotació del servei de bar. L'adjudicació es donarà a l'empresa que compleixi els requisits establerts a les bases i sumi més punts pel que fa als criteris d'avaluació, entre els quals destaca, entre altres, una experiència en l'activitat de restauració d'almenys sis mesos, en els darrers cinc anys. Per a més informació, es poden consultar les bases al web https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/200054368.