Alcarràs tanca el cap de setmana del Vedellatast i la Fira del Comerç amb molta participació i amb gent que ha repetit els dos dies
20/10/2024
Alcarràs ha celebrat aquest cap de setmana una doble jornada festiva amb la celebració de la 4a edició del Vedellatast i la 32a edició de la Fira del Comerç i del Rebost, dues cites que anys enrere se celebraven amb caps de setmana diferents, però que enguany s’han celebrat el mateix cap de setmana per unir forces i fer el cap de setmana del producte, comerç i servei de proximitat.
En el dia de dissabte, el Vedellatast, organitzat per l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, va repartir més de 5000 tapes (de 12 tipus diferents) fetes a través de diferents parts de la vedella i, també, oferint diferents degustacions de begudes, a més a més, va comptar amb una demostració de cuina per part d’Ada Parellada, propietària del restaurant “Semproniana” i una de les influencers gastronòmiques de moda, que va cuinar, en directe, llengua amb salsa d'ametlles, i macarrons amb llengua. En aquesta jornada es va poder disposar de 34 estands de l’Associació del Comerç i Serveis d’Alcarràs (ACSA).
Pel que fa a la Fira del Comerç i del Rebost, organitzada per l’Ajuntament d’Alcarràs i l’ACSA, ha comptat, com ja és tradicional, ha comptat amb diferents estands, amb total enguany de 80, i, també, amb diferents demostracions per part del Club Ares i Epic Sport, així com l’actuació del clown JAM amb el seu espectacle “l’Actitud”. Durant la jornada també s’ha pogut gaudir de diferents activitats, sortejos i de tots els expositors que han ofert els seus productes i serveis. També s’ha comptat amb el tradicional rebost que organitzen les Mestresses de Casa d’Alcarràs i l’exposició de vehicles antics.
La valoració per part de totes les parts ha estat positiva, ja que tal com han comentat les diferents parts al llarg del cap de setmana, ha servit per valorar els diferents productes i serveis d’Alcarràs, així com la seva ramaderia, en especial, el sector del boví. A més a més, també cal destacar que una gran part dels visitants del dissabte han repetit durant la jornada del diumenge en un cap de setmana d’entreteniment i degustacions.