Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Jornades Europees de Patrimoni

Jornades Europees de Patrimoni 2021

8, 9 i 10 d’octubre de 2021 LES JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI CELEBREN 30 ANYS DE DESCOBERTES

 

Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

Aquest any, la festa major del patrimoni cultural és més especial que mai: se celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya. Al llarg d’aquests anys, sota l'impuls de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Capital de la Cultura Catalana, hem apropat la riquesa i la diversitat del patrimoni cultural a la ciutadania. Centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territor , any rere any, han obert les portes de casa seva i han donat a conèixer el nostre passat i la nostra identitat cultural.

 

EP 2021. Un patrimoni per a tothom
 
El Consell d’Europa proposa celebrar les Jornades Europees de Patrimoni sota el lema Un patrimoni per a tothom. Amb aquest tema, l’edició d’enguany de les Jornades convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i diversitat de públics i col·lectius, per tal que tothom, en igual de condicions pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.

“Tota persona té dret a prendre part lliurement en la vida cultural de la comunitat, a gaudir de les arts i a participar en el progrés científic i en els beneficis que d'ell resultin”. (Article 27 de la Declaració Universal de Drets Humans).

 

 

Més info a icona link

Cartell de les Jornades Europees del Patrimoni d'Alcarràs 2021 

 


9è Concurs de Fotografia "Una mirada al patrimoni"

Poden participar totes les persones que resideixin otreballin a Alcarràs.

S’estableixen les següents categories:

INFANTIL: nois i noies fins a 16 anys:
-1R PREMI: 150€.
-2N PREMI: 100€.
ADULTS: majors de 17 anys:
-1R PREMI: 300€.
-2N PREMI: 200€.

Criteris de valoració: es tindran en compte elssegüents aspectes: la qualitat tècnica (enfocament,llum, equilibri de color. l’originalitat i l’adequació a latemàtica (patrimoni d’Alcarràs, tant material comimmaterial).

 

Termini de presentació:  30 de setembrede 2021

 

Consulta les bases del concurs aquí 

 

L'exposició pública i lliurament de premis tindrà lloc al Fossar durant les Jornades Europees de Patrimoni, el dia 8 d’octubre de 2021, a les 20.00 hores.

 


Activitats de les Jornades Europees 2021

Totes les activitats en les que podeu participar dintre de les Jornades Europees de Patrimoni a Alcarràs 2021.

Per tal de garantir les mesures Covid a totes les activitats s’ha de treure invitació a www.alcarras.cat/entrades  a partir del dia 30 de setembre

CARTELL ACTIVITATS JEP 2021 page 001

 

CARTELL EXPOSICIÓ JEP 2021 page 001

 

CARTELL RUTA JEP 2021 page 001

 

RUTA POU DE GELJEP 2021 page 001

 

 

 

 


arxivat sota: