4a edició del Vedellatast
Entre l'11 i el 25 d’octubre, Alcarràs celebrarà la 4a Festa Gastronòmica Vedellatast, una fira dedicada a posar en valor la producció ramadera local i la qualitat de la carn de vedella d'Alcarràs. Durant aquests dies, una quinzena de restaurants d'Alcarràs, Lleida, Seròs, Soses i Torres de Segre oferiran menús especials amb la vedella com a plat protagonista.
Detalls de la gran festa:
- Data especial: El 19 d'octubre, a partir de les 18:30 h, la Plaça del Mercat d'Alcarràs serà l'escenari de l'esdeveniment central amb la intervenció del xou cooking de la reconeguda Ada Parellada, cuinera, restauradora del restaurant Semproniana i activista contra el malbaratament alimentari. La seva simpatia i bon fer ens permetran mostrar la qualitat de la vedella d'Alcarràs al públic assistent.
- Participació dels comerciants locals: Els comerciants de la vila també seran part activa de la fira, exposant els seus productes a tots els visitants.
- Degustacions i festa: Després de l'espectacle, es podrà degustar la recepta creada per Ada Parellada per a l’ocasió, així com més de 10 receptes diferents de carn de vedella, a preus populars. També hi haurà postres del Sucre i disseny, vins i caves artesans de la DO Costers del Segre, música en directe, sorteigs, inflables per als més petits i DJ Kenny per animar l'ambient.
Novetats d'aquesta edició:
- Hem duplicat la quantitat de tapes de vedella i hem reforçat el personal per garantir un millor servei als visitants, minimitzant les cues i millorant l'experiència global.
Com funciona la fira:
- El funcionament serà amb tiquets, que es podran adquirir a 3 carpes situades al centre de la fira.
Aquesta fira no només posa en valor el producte local, sinó que també fomenta el comerç i la convivència a la nostra comunitat. No t'ho pots perdre!