Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Concurs de cartells de la Festa Major d’estiu d’Alcarràs 2024

Un any més arriba el concurs de cartells de la Festa Major d’estiu d’Alcarràs!!

 

L’Ajuntament d’Alcarràs ha obert la convocatòria que permetrà triar el cartell de la Festa Major d’estiu d’enguany; la qual se celebrarà, com és costum, durant la darrera setmana d’agost. El concurs reserva per les millors obres presentades tres premis en tres categories (adults de més de 18 anys, joves de 12 a 17 anys i infants de fins a 11 anys) dotats amb diferents guardons.

 

Els premis, d’acord amb les categories designades són els següents: en la catergoria infants el 1r premi són dues entrades per a Port Aventura i dues entrades per a tota la programació “Programa’t Cultura”. En la categoria joves el 1r premi són dues entrades per a Port Aventura i dues entrades per a tota la programació “Programa’t Cultura”. En la categoria adults el 1r premi són 300 euros i dues entrades per a tota la programació “Programa’t Cultura”.

 

Els cartells guanyadors es reproduiran al programa de festes i en equipaments municipals. Les persones que vulguin participar al certamen tenen temps per presentar les seves obres fins aquest 21 de juliol de 2024 a les 23.59h. Quatre dies després, el 25 de juliol, es convocaran a tots els participants el 25 de juliol a les 20h al Centre Cultural Lo Casino per al lliurament de premis i la comunicació dels guanyadors.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament recorda que les obres han de ser individuals i originals i no han d’haver estat divulgades, exposades ni premiades en altres concursos. Es podrà utilitzar la tècnica que es consideri més adequada (pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc). Així mateix, no s’acceptaran a concurs els cartells fets a través d’intel·ligència artificial (IA).

 

Per enviar el cartell es pot fer a través de la instància específica creada a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcarràs, lloc on també s’hi podran trobar les bases completes del concurs.

 

Enllaç Seu Electrònica: https://alcarras.eadministracio.cat/catalog/tw/a803211a-7110-4a8d-b874-d167e0dd0b2f

 

Bases:   https://www.alcarras.cat/fitxers2/articles/bases-concurs-cartells-2024.pdf