Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Ja tenim Cartell de la Festa Major d'Estiu 2020

Sigui com sigui, farem Festa Major; una obra original de Carles Gòdia Charles

L’obra de Carles Gòdia, qui ha estat guardonat amb un premi dotat amb 300 euros, serà la imatge d’una Festa Major que el regidor de l’àrea Gerard Companys destaca que “se celebrarà” si res no canvia, però sempre “dins d’un marc de seguretat sanitària plena per tots els que hi participin” tal com obliga l’actual conjuntura: “Haurem de celebrar la festa adaptant-la a les exigències que fixa la pandèmia i treballem des de fa mesos juntament amb la Comissió de Festes per completar el millor programa festiu possible dins de les actuals circumstàncies. Veurem quina és l’evolució de la situació; però, a hores d’ara i des del Baix Segre, hem demanat ja al Procicat que es relaxi aquest confinament tan estricte. Cal arribar a consensos i compatibilitzar el legítim dret al lleure i el respecte per les nostres tradicions amb les exigències sanitàries”, apunta.

 

Juntament amb Carles Gòdia, han estat guardonats també Genís Costafreda Charles, primer premi amb el cartell Confifesta en la categoria reservada per la joventut –de 12 a 17 anys- i Rubèn Ribes Gallego, que amb l’obra Jo Reciclo, ha guanyat el primer premi en categoria d’infants, que es va crear per les obres presentades per menors d’onze anys.

El quadre de guardonats del concurs d’enguany es completa amb Mar Olona Utrero, segon premi jove amb l’obra FM Càlida ,Clàudia Matges Casadellà, que ha aconseguit el segon premi en categoria infantil amb Festa Major finestra a finestra i Lorena Garcia Matges, menció especial del jurat pel millor cartell fet a mà amb l’obra Al nostre interior, sentirem la Festa Major.

 

 

 

 

 

 

 

arxivat sota: