Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Concursos de la Festa Major d'Estiu 2018

Com ja és habitual, en la programació d'aquest 2018 no faltaran els tradicionals concursos.

7è Concurs de decoració de carrers:

L’objectiu d’aquest concurs és guarnir els carrers de la Vila, amb motiu de la Festa Major d’Estiu d’Alcarràs i fomentar la participació ciutadana. La participació està oberta a tota la ciutadania. Es pot engalanar una plaça, tot un carrer o bé un tram de carrer, sempre que tingui coherència urbana.

-Bases 7è Concurs de decoració de carrers

-Butlleta inscripció concurs decoració de carrers de la fme2018

 

9è concurs de decoració de balcons:

L’objectiu d’aquest concurs és fomentar la participació popular i que es guarneixin els balcons, finestres i façanes de la vila durant la Festa Major d’Estiu d’Alcarràs. Hi poden participar tots els propietaris o llogaters de cases o pisos que tinguin balcons, finestres i/o façanes, pisos situats dins de la zona del nucli de la població d’Alcarràs.

-Bases 9è concurs de decoració de balcons

-Butlleta inscripció concurs de balcons de la fme2018

 

Concurs de decoració de penyes 2018:

L’objecte d’aquest concurs és fomentar la participació de totes les persones que formen part de les penyes i afavorir la creativitat i el treball en equip. Poden participar al concurs totes les penyes que ho hagin sol·licitat prèviament a través de la sol·licitud de formalització de penya.

-Bases Concurs de decoració de penyes 2018

 

Concurs Instagram de la fme2018:

L’Ajuntament d’Alcarràs, convoca una nova edició del concurs fotogràfic d’Instagram per a la Festa Major d’Estiu, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i captar els moments més divertits i insòlits de la Festa Major. Pot participar al concurs qualsevol persona física que tingui un compte a Instagram amb el perfil públic i respecti les condicions d’aquesta xarxa.

-Bases del concurs Instagram de la fme2018

 

Concursos de pintura i dibuix de la fme2018:

-Bases del 22è Concurs de Pintura Ràpida Adults

-Bases del 12è Concurs de Pintura Ràpida Joves

-Bases del 18è Concurs de dibuix per infants i joves

 

 

 Podeu omplir la butlleta d'inscripció, signar-la i fer-la arribar a l’Ajuntament d’Alcarràs, mitjançant instància genèrica (Instància genèrica) o amb la firma electrònica (Instància General) a la Seu Electrònica del web de l'Ajuntament d'Alcarràs.