Carnaval 2020
Un any més torna la festa del Carnaval a Alcarràs. Enguany, la festa se celebra el dissabte 29 de febrer i s’espera una gran participació. Com a novetat, enguany, l’Associació de Penyes d’Alcarràs organitza un sopar popular al pavelló poliesportiu i, en conseqüència, les desfilades dels concursos de disfresses, la festa familiar i la festa nocturna se celebrarà a la carpa, que s’ubicarà davant del Pavelló Poliesportiu.
La festa començarà a les 16h a la Plaça del Mercat, amb la concentració i la rua de carrosses per la vila. A partir de les 17.30h a la mateixa plaça, els joves Kintos faran la lectura del manifest i protagonitzaran la crema del Rei Carnestoltes. Seguidament, a les 18h concurs de disfresses i festa familiar fins les 21h amb DJ Blaizy. A partir de les 22h sopar popular al pavelló polivalent, a càrrec de l’ACPA i a partir de les 00h música amb la formació Banda Neon i el Dj Blaizy.
Les inscripcions per als concursos de carrosses, comparses i disfresses s’han de fer mitjançant la "tramitació electrònica" del tràmit específic que trobareu a l’apartat de seu electrònica i transparència , a l'apartat "Tràmits destacats" i amb el nom "Inscripcions Carnaval".
L'opció de "descarregar instància" per la seva posterior presentació telemàtica o presencial no serà vàlida.
També podeu fer l'inscripció presencialment a l'es oficines del OAC de l'Ajuntament d'Alcarràs.
Podeu consultar les basses dels concursos en aquest enllaç
L’import dels premis per a les diferents modalitats és els següent:
Concurs de Carrosses.
Es valorarà la originalitat, la dificultat d’elaboració i l’animació.
Primer premi |
300 euros |
Segon premi |
200 euros |
Tercer premi |
100 euros |
Menció especial a la carrossa més sostenible |
Val regal |
Concurs de Comparses.
Es valorarà la posada en escena, l’originalitat i l’animació.
Primer premi |
1 espatlla de porc |
Concurs de Disfresses.
A la disfressa amb millor posada en escena |
1 espatlla de porc |
A la disfressa més treballada |
1 espatlla de porc |
A la disfressa més original |
1 espatlla de porc |