Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

VII JORNADES DE SALUT D'ALCARRÀS

Del 9 al 18 de novembre al Centre Major.

Del 9 al 18 de novembre us esperem al Centre Major d'#Alcarràs on es celebrarem les VII Jornades Salut Alcarràs amb 6 xerrades i tallers sobre diversos aspectes de la salut que ens ajuden a cuidar-nos, estar més sans i sentir-nos millor. Us esperem a totes i a tots.

 

🗓Del 9 al 18/11 al 📍Centre Major


🗓9 de novembre: Inauguració
🕐18 h
El paper de la comunitat en la prevenció del suïcidi' a càrrec de @begobis, coordinadora del Servei de suport al dol de Ponent.


🗓 10 de noviembre
🕐 16 h
'Com ens afecten els camps electromagnètics a la salut humana' amb Jordi Martorell Grau, de @llavorsdevincle


🗓 15 novembre
🕐 16 h
'Salut íntima femenina, coneixes de veritat el teu sòl pelvià?', a càrrec @farmaciarosamarisauret, amb la col·laboració de laboratoris AMMO. Taller semi presencial sobre autocura íntima i menstruació.

🗓 16 de noviembre
🕐 16 h
'L'ús prudent d'antibiòtics', amb Esther Ribes Murillo, responsable de farmàcia d'atenció primària de Lleida. Institut Català de la Salut, EAP Alcarràs.


🗓 17 de noviembre
🕐 18 h
'Saps que menja la teva pell?' amb @neusmoreno50, creadora del mètode 'autocura conscient', especialista en cosmètica segura i mentora de dones.


🗓 18 de noviembre
🕐 18 h
'La importància de l'ordre a la nostra vida' Quan buidem i som capaços de deixar anar, tot flueix i comença la màgia. a càrrec de Marta Vilamajó de @rudalia_orden"

#AlcarràsamblaSalut

 

 PROGRAMA VII JORNADES SALUT ALCARRÀS