Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Concurs Jove Cartell NITS A LA FRESCA 2019

Alcarràs escull el millor cartell per anunciar els programa NITS A LA FRESCA ALCARRÀS 2019. Participa-hi i guanya 250 euros!

1-   De què es tracta?

Parlem del Concurs jove que es farà en el marc de l'edició NITS A LA FRESCA ALCARRÀS 2019. 

2-   Qui hi pot participar?

La participació és oberta a totes les persones joves d'entre 12 i 30 anys, empadronades a Alcarràs. Els menors necessitaran autorització del pare/mare o tutor legal.

3-   Quin és el premi?

S'estableix un únic premi de 250 euros per al cartell guanyador.

4-    Què he de fer si hi vull participar?

Presenta les propostes al Punt Jove d’Alcarràs, en horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i dimarts de 16.00 a 19.00 hores.

5-   Com han de ser els cartells?

Els cartells han de ser DIN-A3, en sentit vertical i incorporar la frase “Nits a la fresca Alcarràs 2019”. Els treballs poden ser digitals o manuals, però no s'admetran relleus ni volums enganxats. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 treballs originals, inèdits i que no siguin adaptacions o modificacions d’obres anteriors. Així mateix, les obres presentades no poden haver estat presentades o premiades en cap altre concurs.

6-   I la seva entrega?

Els cartells s’hauran de presentar en una còpia impresa en DINA3 amb el PSEUDÒNIM al dors i en un sobre tancat. A l'exterior cal escriure-hi un pseudònim (obligatori) i a l'interior inserir el full d’inscripció degudament emplenat i signat.

També caldrà enviar una còpia en suport digital, vectoritzat i editable (PNG, JPEG o BMP) amb resolució mínima de 300ppi (es pot enviar per correu electrònic a joventut@alcarras.cat amb l'assumpte: "cartell NF 2019 + PSEUDÒNIM").

7-   Fins quan tinc temps?

La presentació dels originals comença des de la publicació de la convocatòria fins al 23 d'abril de 2019.

8-   Qui escollirà el cartell guanyador?

L'ELECCIÓ del cartell guanyador serà fruit de la suma dels vots del jurat, format per 8 persones, i de la votació popular que tindrà lloc del 24 al 26 d’abril al Punt Jove.

9-   El veredicte

La proposta de resolució l’efectuarà l’òrgan tècnic de l’Ajuntament d'Alcarràs que correspongui, incorporant a aquesta l’acta del jurat i el resultat de la votació popular i el veredicte es farà públic durant la setmana següent de finalitzar el període votacions. L'entrega del premi serà el 10 de maig a les 18h al Punt Jove.

10-  Drets d’autor

Els i les participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

Cal tenir en compte que l’Ajuntament d'Alcarràs passarà a ser el propietari legal del cartell guanyador i del disseny i es reserva el dret de modificar algun aspecte del mateix per adequar-lo a les finalitats que li són assignades. A més a més, l’Ajuntament d'Alcarràs podrà reproduir i adaptar el cartell premiat als diferents formats per a difondre el programa NITS A LA FRESCA.