Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs difon en un vídeo l'atractiu de la floració dels fruiters

L'Ajuntament endega una campanya a les xarxes socials per atraure visitants en aquesta època de l'any

28/02/2017

Alcarràs difon en un vídeo l'atractiu de la floració dels fruiters
Llit de Flors per l'Altzina. Autora: Gal·la Gavilan López. Concurs de Patrimoni del 2015.

'Alcarràs Florit: L'espectacle de la floració'. L'Ajuntament d'Alcarràs ha endegat una campanya a les xarxes socials a través d'un vídeo gravat amb tecnologia 'drone' que mostra la floració dels camps de fruiters, amb l'objectiu d'atreure visitants de cara als propers dies, quan ja els arbres mostrin amb tota la seva esplendor un paisatge multicolor.

 

El vídeo, enregistrat la campanya passada, ja ha estat compartit per nombrosos usuaris de les xarxes i en pocs dies ha rebut nombroses visualitzacions. Cal recordar que Alcarràs és un dels municipis del Baix Segre amb més superfície d'arbres fruiters i figura com un dels principals de Catalunya amb més cens d'agricultors. La Regidoria de Patrimoni vol potenciar aquest atractiu paisatgístic i aquests valors agrícoles, convidant a visitants a portar a terme diferents rutes de senderisme per camins del terme municipal i així poder observar aquests colors que ofereixen els presseguers i d'altres arbres fruiters.

 

Cal recordar també que per al cap de setmana del 18 de març està ja senyalada una activitat entorn l'Alcarràs Florit i que comptarà amb visites a camps, esmorzar a l'aire lliure i un concurs fotogràfic. 

 

Pots trobar tota la info i l'enllaç al video del Alcarràs Florit als elements relacionats.

arxivat sota: ,