Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'Ajuntament d'Alcarràs rebrà un distintiu per ser pioner en implantar al seu web la 'Finestreta Única Empresarial'

El departament d'Empresa i Coneixement ha guardonat a l'Ajuntament d'Alcarràs amb un distintiu que 19 ajuntaments de tota Catalunya rebran per haver estat pioners en la implantació de la Finestreta Única Empresarial.

20/04/2017

L'Ajuntament d'Alcarràs, juntament amb d'altres 18 de tota Catalunya, rebrà el proper dimarts dia 15 a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, a Barcelona, un distintiu per haver estat pioner en obrir a la seva web municipal la "Finestreta Única Empresarial". L'acte estarà presidit per al conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baixet, i valora positivament que el consistori alcarrassí "va ser un dels dinou de Catalunya pioners en la implantació de la FUE, una adhesió que va mostrar des del primer moment el vostre compromís amb l'impuls econòmic del vostre municipi i amb la demanda d'aproximar l'administració a la ciutadania i de fer-la més transparent", diu en la carta enviada a alcaldia el senyor Xavier Gibert, Secretari General del departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.

 

La FUE permet a la ciutadania simplificar els procediments administratius relacionats amb els tràmits que han de fer les empreses, etc. També contempla aspectes com l'increment de la transparència i la simplicitat dels procediments o la col·laboració entre les administracions públiques catalanes.