Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Noticies

Alcarràs celebra les Jornades Europees de Patrimoni amb rutes guiades, concerts i sardanes

El 5 d'octubre del 2021 a les 16:20h
L’Ajuntament d’Alcarràs celebra en aquest mes d’octubre, conjuntament amb la resta de municipis de Catalunya, les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) i ho fa amb un seguit d’activitats entre les quals destaquen dues rutes guiades per conèixer, respectivament, diferents elements de patrimoni del centre urbà el dissabte, dia 9 i el pou de gel diumenge, dia 10. A més a més, hi ha planificat el lliurament aquest divendres, dia 8 dels premis del concurs de fotografia ‘Una mirada al patrimoni’, una ballada de sardanes, un concert de saxo tenor a càrrec de Jaume Ventosa i una actuació musical del Duo Carlos i Sheila

L’Ajuntament d’Alcarràs reforça el seu equip amb tres joves que gaudiran de la seva primera experiència laboral

El 1 d'octubre del 2021 a les 14:35h
L’Ajuntament d’Alcarràs, amb l’objectiu d’afavorir l’emancipació i autonomia de la població menor de 30 anys, torna de nou enguany a ser partícip del programa de Garantia Juvenil que subvencionen el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i reforça amb tres persones joves el seu equip.

El Ple adapta les diferents comissions informatives i òrgans delegats al nou organigrama de l’equip de govern

El 30 de setembre del 2021 a les 23:24h
L’Ajuntament d’Alcarràs ha validat en sessió plenària celebrada aquest 30 de setembre i per unanimitat l’adaptació de les diferents comissions informatives i òrgans delegats al nou organigrama de l’equip de govern aprovat aquest estiu. A la sessió d’aquest darrer dia de setembre, s’han aprovat també per unanimitat el Compte General del 2020 i una modificació del pressupost 2021 per reforçar-lo amb 100.345 euros. Per últim. S’han aprovat tres mocions amb les quals, respectivament, es dona suport al president Puigdemont, s’exigeix a l’Estat que absorbeixi les liquidacions negatives del model de finançament local corresponents als exercicis 2020 i 2021 derivades de despeses vinculades a la pandèmia i es demana al govern estatal que reestructuri el sistema elèctric per garantir preus justos per a tothom.

L’Ajuntament d’Alcarràs sol·licita ajuts i bonificacions pels pagesos afectats per les gelades del març

El 29 de setembre del 2021 a les 14:43h
L’Ajuntament d’Alcarràs ha sol·licitat mitjançant un seguit de cartes enviades aquest mes de setembre a les diferents administracions de rang superior amb competència en la matèria que, arran de les gelades que va patir el municipi aquests 20 i 21 de març, s’habilitin els mecanismes necessaris per permetre que la pagesia pugui veure atenuades amb ajuts i bonificacions les conseqüències de la inclemència meteorològica patida. Des del consistori, s’espera que, de la mateixa manera que davant de situacions similars viscudes recentment, s’atengui una petició que, remarca l’alcalde, Jordi Janés, “és justa, està ben fonamentada i permetria facilitar oxigen” a un sector el qual viu “una situació econòmicament complicada des de fa anys” i que té a Alcarràs “caràcter estratègic”.

Obert el termini per sol·licitar els ajuts específics per donar suport als gimnasos, centres d’estètica i la restauració davant les conseqüències de la Covid

El 27 de setembre del 2021 a les 16:06h
L’Ajuntament d’Alcarràs obre aquest 28 de setembre el termini per sol·licitar els ajuts específics dissenyats per donar suport als gimnasos, centres d’estètica i locals del sector de la restauració davant les conseqüències de la Covid-19. Ho fa amb la publicació de la convocatòria corresponent a l’edició d’aquest dilluns del Butlletí Oficial de la Província (BOP) i, en ella, s’especifica que el termini romandrà obert durant els deu dies hàbils “comptadors des del dia següent a la publicació de la convocatòria al BOP”, fet que significa que les sol·licituds es poden cursar fins a l’11 d’octubre vinent. En total, s’han reservat 6.900 euros procedents del pressupost municipal d’enguany per aquesta convocatòria d’ajuts, la qual pot beneficiar un màxim de 41 establiments alcarrassins.

Alcarràs continua amb la millora de les entrades al municipi amb la dignificació de la rotonda que connecta l’avinguda Catalunya amb l’avinguda de Torres

El 22 de setembre del 2021 a les 15:10h
L’Ajuntament d’Alcarràs continua aquest mes de setembre amb els treballs de dignificació de les diferents rotondes d’entrada al municipi amb una actuació a la glorieta de l’N-IIa que connecta l’avinguda Catalunya i l’avinguda de Torres. L’actuació, pressupostada en més de 3.000 euros, l’assumeix el consistori i contempla el plantat de vegetació arbustiva i d’una olivera dins l’espai central de la rotonda. Aquesta millora arriba després que, aquest estiu, s’hagi completat la dignificació de la glorieta que uneix la mateixa N-IIa amb la L-800 mitjançant la instal·lació d’unes lletres de gran format que formen el nom del municipi.

Alcarràs es conjura amb Lleida i la resta del Baix Segrià per impulsar cap al futur les sinergies establertes arran de la pandèmia

El 21 de setembre del 2021 a les 16:41h
L’Ajuntament d’Alcarràs, la Paeria de Lleida, els consistoris d’Aitona, Torres de Segre, Seròs, Soses i la Granja d’Escarp s’han conjurat aquest matí per “impulsar” cap al futur el seguit de sinergies i “els engranatges” que impliquen els municipis citats i que es van activar arran de la col·laboració establerta entre tots primer amb el tancament perimetral de l’estiu del 2020 i, després, mitjançant el programa de Mesures Urgents d’Ocupació pel Tancament Perimetral (MUPT) impulsat des del SOC a petició del territori. Aquest 21 de setembre, en roda de premsa celebrada a Alcarràs, a la qual ha assistit també la directora del Servei d’Ocupació de Catalunya, Ariadna Rectoret, s’ha fet una primera i “satisfactòria” valoració d’aquest programa el qual ha permès atendre a més de 300 persones i donar suport a més d’un centenar d’empreses de Lleida i el Baix Segrià.

Alcarràs analitzarà amb mares i pares els nous desafiaments que planteja l’educació del jovent mitjançant tallers on line

El 20 de setembre del 2021 a les 17:15h
L’Ajuntament d’Alcarràs, a través del Pla Educatiu d’Entorn Alcarràs-Torres de Segre i amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, activa aquesta tardor el programa ‘Créixer en Família’, una iniciativa amb la qual les mares i pares de joves entre 12 i 16 anys podran analitzar els nous reptes que planteja l’educació dels adolescents mitjançant sessions on line dirigides per professionals experts i programades els dilluns d’octubre i de novembre a les tardes. Participar és gratuït i el període d’inscripció està ja obert.

Alcarràs recupera el programa d’activitats físiques ‘Fem Esport’ amb una vintena de propostes

El 15 de setembre del 2021 a les 17:05h
L’Ajuntament d’Alcarràs, mitjançant el seu Patronat Municipal d’Esports, recupera per aquest curs 2021-22 el programa d’activitats físiques per adults ‘Fem Esport’ amb vint-i-una propostes com ara l’entrenament funcional, el running, la marxa nòrdica, el zumba, el cycling (amb bicicleta estàtica i diferents nivells) o els hipopressius i el ioga. Les diferents activitats s’iniciaran a partir d’aquest 5 d’octubre i les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció al Patronat Municipal d’Esports de dilluns a divendres i entre les 10.00 i les 13.00 h del matí i les 16.00 i les 18.30 h de la tarda.

Alcarràs renova les pistes del Pavelló Polivalent i del Poliesportiu Municipal

El 14 de setembre del 2021 a les 15:01h
L’Ajuntament ha completat aquest setembre la instal·lació d’un nou paviment de poliuretà en la pista del Pavelló Polivalent i la substitució del vernís que recobria la pista del Poliesportiu per un de millor qualitat. La primera de les dues actuacions comporta una inversió de 16.435 EUR + IVA i la segona l’ha finançat íntegrament l’empresa que va realitzar la darrera reparació per esmenar defectes.

Més de 1500 alumnes d’Infantil, Primària i Secundària inicien el curs 2021-22 a les escoles i l’institut d’Alcarràs

El 13 de setembre del 2021 a les 15:51h
Més de 1.500 infants i joves inicien el curs escolar 2020-21 aquest dilluns, 13 de setembre, a les dues escoles d’Infantil i Primària (Parc del Saladar i Comtes de Torregrossa) i a l’INS Alcarràs, el centre públic de Secundària de la vila. A l’Escola Bressol Municipal d’Alcarràs (EBMA), centre en el qual el servei comença també aquest 13 de setembre, s’incorporen al curs 69 nenes i nens. Del total, un alumnat format per 550 persones comença aquest 13 de setembre les classes a l’INS Alcarràs mentre que, a l’Escola Parc del Saladar, ho fa un alumnat de 536 persones i a l’escola Comtes de Torregrossa, un de 520. Per etapes educatives, 550 joves cursaran enguany Secundària a Alcarràs, 717 cursaran Primària i 339, infantil. D’aquest total, 79 (35 al Comtes de Torregrossa i 44 al Parc del Saladar) s’incorporen a P3, primer curs d’aquesta etapa.

Alcarràs celebra la Diada i reivindica el dret de llibertat del poble de Catalunya

El 11 de setembre del 2021 a les 16:14h
Alcarràs ha tornat enguany a reivindicar, com cada 11 de setembre i amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el dret de llibertat del poble de Catalunya amb un acte institucional obert a la ciutadania i les entitats locals en el qual han participat unes dues-centes persones i més de vint entitats que han realitzat una ofrena floral a Francesc Macià davant el monument que l’honora a la plaça alcarrassina que porta el seu nom. Enguany, i gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia la qual permeten les vacunes, l’acte s’ha pogut tornar a dur a terme en el seu format habitual obert a la ciutadania i s’ha tancat amb una ballada de sardanes.

Alcarràs recupera l’acte institucional obert a la ciutadania i les entitats per celebrar la Diada

El 8 de setembre del 2021 a les 15:32h
L’Ajuntament d’Alcarràs torna enguany a celebrar, com cada 11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional obert a la ciutadania i les entitats locals al qual es podrà assistir, presencialment i amb mascareta obligatòria, a la plaça Francesc Macià a partir de les 12.00 h d’aquest dissabte. Enguany, i gràcies a l’evolució positiva de la pandèmia la qual permeten les vacunes, l’acte es pot tornar a dur a terme en el seu format habitual obert a la ciutadania, la qual va poder gaudir el 2020 de la celebració únicament mitjançant la retransmissió en directe que es va fer al canal que l’Ajuntament manté obert a YouTube.

Alcarràs i altres municipis del Baix Segrià visiten Holanda per conèixer projectes vinculats a l’economia verda

El 6 de setembre del 2021 a les 16:53h
Alcaldes i regidors dels vuit municipis (Albatàrrec, Almenar, Montoliu de Lleida, Seròs, Soses,Sudanell, Torres de Segre i Alcarràs) integrats en el projecte Biovalor i representants de l’empresa Alcarràs Bioproductors SAT han conegut aquests primers dies de setembre a les localitats holandeses de Rotterdam i Delft un seguit d’instal·lacions que destaquen com a referents europeus en matèria de bioeconomia circular sostenible. La visita s’enquadra dins del marc del projecte Biovalor, el qual té com a objectiu maximitzar la valorització de tots els recursos naturals del territori –inclosos aquells que, fins ara, es consideraven residus- i generar noves oportunitats de negoci i ocupació vinculades a l’economia verda.

La temporada de piscines es tanca amb un balanç satisfactori i prop de 20.500 accessos registrats

El 3 de setembre del 2021 a les 14:37h
L’Ajuntament d’Alcarràs ha tancat aquest 29 d’agost la temporada de servei de les piscines municipals, la qual va arrencar el 7 de juny, amb un balanç prou satisfactori i un total de 20.441 accessos registrats, 1.585 abonaments venuts i 1.485 entrades senzilles despatxades. Tot i que la temporada s’ha vist condicionada per les mesures de prevenció vinculades a la pandèmia encara en curs, la regidoria d’Esports, Ester Ibars, destaca el bon funcionament d’un equipament comunitari en el qual es van invertir 30.000 euros en millores abans d’obrir i la satisfacció de les persones usuàries.

L’Ajuntament d’Alcarràs i Afalca oferiran aquesta tardor un Taller d’Estimulació de la Memòria

El 1 de setembre del 2021 a les 13:09h
L’Ajuntament d’Alcarràs i l’associació Afalca organitzen aquesta tardor un Taller d’Estimulació de la Memòria el qual tindrà lloc tots els dilluns, dimecres i divendres des de les 16.00 i fins a les 17.30 h al CCM Lo Casino. A hores d’ara, el procés d’inscripció està encara obert i les persones interessades poden formalitzar la seva reserva a Ca l’Hereu, seu dels Serveis Socials, o al mateix CCM Lo Casino.

Alcarràs fomenta l’estimació per la cultura i la història local amb la 9a edició del seu concurs de fotografia de patrimoni

El 31 d'agost del 2021 a les 13:23h
L’Ajuntament d’Alcarràs renova el seu compromís en favor de la història i la cultura locals amb la convocatòria de la 9a edició del seu concurs de fotografia de patrimoni. En el certamen, poden participar persones amb residència i/o lloc de feina al municipi d’Alcarràs i es repartiran 750 euros en premis. Les persones interessades tenen temps per a remetre les seves instantànies fins a aquest 30 de setembre.

Janés convida a treballar per un futur amb salut, prosperitat i oportunitats per Alcarràs i a gaudir de la Festa Major

El 25 d'agost del 2021 a les 22:45h
De nou, la Festa Major d’Estiu arrenca a Alcarràs i ho fa dins d’un context de seguretat sanitària, amb un complet programa i el convenciment que, ara que la pandèmia sembla que encara les seves darreres etapes, Alcarràs disposa dels recursos, les persones, els serveis i les oportunitats per continuar sent “un dels millors llocs de Catalunya per viure, crear una família i establir-hi negocis”. Així ho ha refermat aquest vespre l’alcalde, Jordi Janés, dins del discurs que ha ofert aquest 25 d’agost dins l’acte de proclamació de pubilles i hereus i lectura del pregó de la Festa Major, el qual ha anat a càrrec del Mag Lari. La seva participació ha estat mantinguda en secret inclús per a part de l’Equip de Govern municipal fins que el Mag Lari ha entrat, en el seu descapotable clàssic, a la plaça del Mercat. Dins de l’acte de proclamació de les pubilles i hereus, s’ha fet també un reconeixement a l’associació de voluntaris de Protecció Civil d’Alcarràs per tota la feina feta des que el 2012 es va crear per donar suport als diferents serveis d’emergències.

Una quinzena de persones participen en el concurs de Pintura Ràpida de la Festa Major

El 24 d'agost del 2021 a les 13:50h
Un total de 16 persones ha participat enguany en el concurs de Pintura Ràpida que, amb motiu de la Festa Major d’Estiu, organitza l’Ajuntament d’Alcarràs. Així, i en categoria d’adults, el guanyador ha estat Manel Doblas i en categoria infantil i juvenil, la guanyadora ha estat Isolda Gòdia. En categoria d’adults, el concurs celebrava enguany la seva 26a edició i en categoria juvenil, la seva 15a.

Alcarràs acull aquesta Festa Major d’Estiu el primer espectacle de llums i música amb drons fet a la demarcació

El 23 d'agost del 2021 a les 15:20h
Alcarràs, dins de la seva Festa Major d’Estiu d’enguany, acull el primer espectacle de llums i música fet amb drons de tota la demarcació de Lleida. L’espectacle programat porta per títol Àtom, és un relat sobre la creació de la matèria, combina art i tecnologia i dibuixarà al cel d’Alcarràs figures de prop de 100 metres d’altura com ara una seqüència d’ADN, estels i altres imatges. De tot plegat, es podrà gaudir aquest 25 d’agost a la Plataforma 150 en dues sessions que tindran lloc a les 23.00 i les 23.45h.

Una vintena d’actes omplen l’edició 2021 de la Festa Major d’Alcarràs

El 18 d'agost del 2021 a les 16:12h
De nou, la Festa Major d’Estiu arriba a Alcarràs i ho fa amb un complet programa al qual no faltaran clàssics com ara els concursos de pintura ràpida i dibuix, les sardanes, el teatre o, pels amants de la música, els concerts d’orquestres de reconegut prestigi com ara Nova Etapa i Pensylvania, grups i solistes catalans de nivell com ara Pepet i Marieta –autors de l’‘Alcarràs on vas??’-, Doctor Prats, Roba Estesa o Joan Rovira o talents locals com Ezvit 810. El teatre, igualment, serà protagonista i, enguany arriba a la vila en Quim Masferrer amb el seu espectacle ‘Bona Gent’, el grup local Baobap Teatre presenta l’obra ‘Forever Young’ i s’ofereix també l’espectacle per a públic familiar ‘Puck i la seva Troupe’. La proclamació de pubilles i hereus i el pregó de la Festa Major està programada per aquest dimecres 25 a les 20.30 h en la plaça del Mercat. Tot just després, a la Plataforma 150 i a les 23.00, s’oferirà l’espectacle ‘Àtom’ de Flock Drone Art, el qual arriba per primer cop a les Terres de Lleida i mobilitza 60 drons que dibuixaran imatges al firmament amb acompanyament musical

Alcarràs completa la urbanització de la nova rotonda d’accés al municipi amb el nom del poble en lletres de gran format

El 17 d'agost del 2021 a les 17:54h
L’Ajuntament d’Alcarràs ha completat durant aquesta primera quinzena d’agost la instal·lació en la rotonda que connecta l’N-II i la L-800 i dona entrada al municipi d’un rètol format per lletres de gran format que componen el nom del poble. Amb aquesta actuació, es completa la urbanització d’una rotonda estratègica la qual va finançar amb més d’un milió d’euros el Departament de Territori i Sostenibilitat i que ha comportat una millora substancial de la seguretat en un punt clau de la xarxa viària local per on cada dia passen uns 15.000 vehicles

Janés convida totes les forces municipals amb representació al consistori a “oblidar retrets, partidismes i rancúnies” i impulsar Alcarràs per encarar els reptes de futur

El 16 d'agost del 2021 a les 23:47h
L’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, ha convidat aquest 16 d’agost tots els grups municipals amb representació en el consistori a “oblidar rancúnies, partidismes i retrets” i treballar per aconseguir “l’estabilitat necessària” per permetre que la vila pugui encarar els múltiples i engrescadors reptes de futur que es presenten. Ho ha fet aquest dilluns al terme de la sessió extraordinària de Ple que s’ha convocat per donar veu als diferents representants públics en relació amb els fets que van succeir aquest 30 de juliol i que van desembocar en una denúncia contra el llavors primer tinent alcalde després de la qual, i un cop haver refusat aquest disculpar-se amb els implicats i intercanviar amb un altre regidor les responsabilitats vinculades amb el conflicte, Jordi Janés el va haver de suspendre temporalment de tots els seus càrrecs dins de l’equip de govern fins que s’aclareixin uns fets que, ell mateix i alguns representants de l’executiu alcarrassí haurien presenciat en part. Després de comunicar-se la suspensió temporal del primer tinent alcalde, els altres dos regidors de Sempre Alcarràs van abandonar l’equip de govern per decisió pròpia.

Janés demana a la Generalitat que adquireixi Casa Vallmanya i requereix al propietari actual que executi treballs de manteniment per frenar la degradació

El 11 d'agost del 2021 a les 18:00h
L’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, ha demanat de nou aquest 11 d’agost a la Generalitat que adquireixi Casa Vallmanya per tal de dignificar-la i posar-la al servei del país per reivindicar la figura del president Macià i el seu llegat. Ho ha fet dins del marc de la visita que, per tal de conèixer el patrimoni cultural alcarrassí, ha realitzat Albert Turull, el nou director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a Lleida. A més a més, l’alcalde d’Alcarràs ha anunciat que ja ha donat l’ordre per a requerir al propietari actual de l’immoble que realitzi treballs de manteniment per frenar la degradació de la Casa.

Janés reorganitza l’equip de govern després de la suspensió temporal d’Ezquerra i manté la mà estesa als altres dos regidors de Sempre Alcarràs

El 10 d'agost del 2021 a les 15:47h
L’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, ha formulat aquest 10 d’agost una primera proposta per reorganitzar el govern municipal després de la suspensió temporal de Manel Ezquerra com a primer tinent d’alcalde i regidor de Governació, Personal, Esports, Polítiques Digitals, Comunicació i Transparència. En ella, es planteja que els tres primers regidors de la llista que va presentar Junts a les darreres municipals (Jordi Janés, Ester Ibars i Gerard Companys) assumeixin les regidories de les quals fins ara se n’ocupava Manel Ezquerra i que Ester Ibars es converteixi en primera tinent alcalde. Pel que fa als altres dos regidors de Sempre Alcarràs (Dolors Gòdia i Josep Siscart), es respecten les seves competències ja que encara no han formalitzat cap dels dos l’anunci de renúncia a formar part de l’equip de govern que van realitzar en fer-se efectiva la suspensió temporal de Manel Ezquerra. Janés els sol·licita a tots dos que reconsiderin el seu anunci.

El president de l’Associació Catalana de Municipis, Lluís Soler, visita Alcarràs per analitzar els reptes de futur del municipi

El 9 d'agost del 2021 a les 17:18h
L’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, ha rebut aquest matí a l’Ajuntament al president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i alcalde de Deltebre, Lluís Soler, qui ha visitat la vila per analitzar els diferents reptes de futur els quals afronta el municipi de cara a la postpandèmia que ja s’albira gràcies a les vacunes i conèixer la realitat quotidiana del municipi i la seva història. Durant la seva visita, a més a més de signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, Soler ha pogut conèixer el CCM Lo Casino i visitar el Centre d’Interpretació del Món Rural (CIMRA)

Sempre Alcarràs abandona el govern per la negativa de l’alcalde a donar suport incondicional a Ezquerra

El 6 d'agost del 2021 a les 19:35h
L’alcalde, Jordi Janés, ha suspès temporalment, aquest divendres, al fins ara primer tinent d’alcalde, Manel Ezquerra de totes les seves funcions en el govern municipal. Arran d’aquesta suspensió, els altres dos regidors de Sempre Alcarràs, Dolors Gòdia i Josep Siscart, haurien comunicat la seva intenció d’abandonar també els seus càrrecs. La sortida dels tres edils ha estat motivada per la negativa de l’alcalde, Jordi Janés, a donar suport incondicional a Ezquerra en les denúncies per conductes masclistes, assetjament laboral i abús de poder que han estat cursades contra ell, després dels fets que, aquest 30 de juliol, van implicar dos agents de la Policia Local, el mateix Manel Ezquerra i a un veí de la localitat, i que van derivar en un seguit d’acusacions creuades, en les quals els agents atribueixen aquestes conductes al fins ara primer tinent alcalde. Ezquerra, per la seva banda, acusa els agents, els quals ara estan de baixa per assetjament laboral, de mala praxi professional i de mentir “deliberadament” a causa “del seu malestar derivat de la suspensió de la Relació de Llocs de Treball”, la qual suposava un increment en els seus sous. Ezquerra ha cursat una denúncia contra l’esmentat veí d’Alcarràs per assetjament continuat contra la seva persona.

L’Ajuntament d’Alcarràs desencalla la urbanització de la Plataforma 150

El 4 d'agost del 2021 a les 18:53h
La implicació de l’equip de govern municipal, el qual ha actuat durant el que portem de mandat com a mediador amb els diferents propietaris de l’àrea, posarà fi a aquesta tardor a la particular situació de l’anomenada ‘Plataforma 150’, un espai sense urbanitzar situat al costat del Cementiri Vell que es convertirà en una nova àrea urbana delimitada pel Segon Passeig de Ronda i el nou Passeig del Romaní amb la qual es guanyen també una plaça, espais verds i terreny per construir una vintena de nous habitatges.

Alcarràs entrega els guardons dels sorteigs de la Nectarina Atlètica virtual d’enguany, en la que van participar 42 atletes

El 29 de juliol del 2021 a les 15:21h
L’Ajuntament d’Alcarràs i l’associacio atlètica Maiparem han entregat aquesta setmana els premis dels sortejos realitzats entre les 42 persones que han participat en l’edició d’enguany d’una prova la qual s’ha celebrat en format virtual per segon any consecutiu. En modalitat 10 k; la primera classificada femenina ha estat l’Irma Zaviriucha, del club alcarrassí Maiparem, i el primer classificat masculí, l’independent Josep Segura. En 5 k, la primera dona ha estat Sandra Araujo, també del Maiparem, i el primer home, en Josep Segura, qui va córrer les dues proves.

L’Ajuntament i Fruits de Ponent promocionen l’alimentació saludable dels infants en les Estades d’Estiu

El 28 de juliol del 2021 a les 17:25h
L’Ajuntament d’Alcarràs, a través de la seva regidoria d’Esports, i el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent fomenten de nou aquest estiu els hàbits alimentaris saludables entre els infants que participen de les Estades d’Estiu que, aquest mes de juliol, s’organitzen per afavorir la conciliació familiar i oferir alternatives d’oci formatiu per les nenes i nens del municipi. Ho fan, com cada any, amb esmorzars saludables en els quals no falten ni la fruita fresca ni els sucs naturals.