Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs reforça els serveis municipals amb nou agents que atendran les necessitats de les persones treballadores a la fruita

L'Ajuntament d'Alcarràs ha incorporat nou professionals que durant els pròxims mesos facilitaran l'adaptació i atendran les necessitats de les persones treballadores en la campanya de la fruita. En concret, el consistori ha incorporat 9 agents, gràcies a una subvenció del SOC, que s'encarregaran de gestionar l'allotjament i els tràmits burocràtics de les persones nouvingudes que venen a treballar al sector de la fruita, a la vegada que se'ls donarà a conèixer la normativa que té el municipi, pel que fa a reglaments de civisme i recollida selectiva, entre altres aspectes.

01/06/2022

Alcarràs reforça els serveis municipals amb nou agents que atendran les necessitats de les persones treballadores a la fruita
Els nou professionals que gestionaran la campanya a Alcarràs

Els nou professionals s'han incorporat aquest mes de juny i està previst que romanguin en les diferents dependències municipals fins al pròxim mes de novembre, coincidint amb la fi de la campanya al territori.

 

Durant els pròxims mesos, hi haurà agents al Centre Cultural Lo Casino, que s'encarregaran de l'acompanyament als treballadors, i el seu assessorament pel que fa a tramitacions i burocràcia. Així mateix, els i les agents visitaran les diferents persones nouvingudes i els donaran a conèixer tota la normativa del municipi que cal tenir present.

96 places d'allotjament per a les persones treballadores de la fruita

 

L'Ajuntament d'Alcarràs també ha habilitat un espai destinat a gestionar els allotjaments socials que el mateix posa a disposició de les empreses agràries i les centrals fructícoles, per tal de facilitar que els i les treballadores puguin tenir un habitatge digne durant la seva estada a la capital del Baix Segrià.

 

En concret, es tracta d'una iniciativa que l'Ajuntament d'Alcarràs duu a terme anualment, a partir de la qual ofereix habitatges de lloguer a un preu públic. Enguany el consistori oferta un total de 96 places d'allotjament al municipi.