Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Alcarràs

L’Ajuntament d’Alcarràs, juntament amb la Comissió de Festes, ja ho té tot llest per l’arribada, aquest dissabte, 5 de gener, dels tres Reis Mags d’Orient. Ses Majestats arribaran a les 18 hores a la plaça de l’Església, després de visitar la residència d’avis i realitzar un recorregut pels carrers i places de la vila.

04/01/2019

Tot a punt per l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Alcarràs
Els tres Reis Mags i el Camarlenc a la residència d'avis d'Alcarràs

Un cop a la plaça, els tres Reigs Mags faran una adoració al nen Jesús a les escales de l’església i, a continuació, pujaran al balcó de l’Ajuntament des d’on adreçaran unes paraules a tots els nens i nenes i l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, els entregarà la clau de les cases del poble perquè puguin treballar i repartir tots els regals esperats.

 

Un sorteig determinarà l’ordre de les parades

També, com ja és tradició, des de dalt del balcó es durà a terme un sorteig per decidir quina serà la primera parada per repartir les joguines. Cal recordar que s’han establert un total de 7 parades (plaça de l'Església, carrer Calvari, Poliesportiu, carrer Barceloneta, carrer Major (Ca l'Inspector), Plaça Ravaleta, i Instituts i que s’avisarà a través de l’aplicació de mòbil eBando cada cop que els Reis canviïn de zona.

 

Les tres carrosses de Ses Majestats aniran acompanyades d’una cinquantena de patges els quals repartiran 150 quilos de caramels i vetllaran per la seguretat dels infants al llarg de tota la Cavalcada.