Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Les Mestresses de casa d’Alcarràs preparen el tradicional Mandongo per la Festa del Porc

Aquest dijous, 17 de gener, Alcarràs viurà una nova edició de la Festa del Porc, una tradició molt arrelada al municipi, que coincideix amb la Festa Major d’Hivern. En aquests moments, més d’una cinquantena de dones de l'Associació de mestresses de casa està preparant el Mandongo (l’embotit resultant de la matança del porc), amb el qual s’elaboraran les botifarres i les llonganisses que serviran de tall per omplir els més de 4.000 entrepans que s’han preparat per l’ocasió.

16/01/2019

Les Mestresses de casa d’Alcarràs preparen el tradicional Mandongo per la Festa del Porc
Les Mestresses de casa elaborant el Mandongo d'Alcarràs..

Tothom que vulgui participar en la celebració, que enguany comptarà amb l’animació de la xaranga La Bancha, i gaudir d’un dels productes culinaris més apreciats i exclusius d’aquest poble del Segrià, té una cita al Pavelló Polivalent d’Alcarràs, a partir de les 19 hores. Cada entrepà té per un preu de dos euros.

 

Cal recordar que, l’any passat, l’Ajuntament d’Alcarràs va registrar la marca “Mandongo” a través de la qual s’aglutinen tots els actes que tenen com a denominador comú la promoció de la carn de porc, amb l’objectiu de donar a conèixer arreu del territori el potencial ramader i la qualitat de la carn de porcí que s’elabora i es comercialitza al municipi.