Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'EnergyTruck, l'exposició itinerant del Museu del Gas, s'atura a Alcarràs

Es podrà visitar els dies 8, 9 i 10 de gener, en horari de tarda, de 16.00 a 19.00 hores

08/01/2018

L'EnergyTruck, l'exposició itinerant del Museu del Gas, s'atura a Alcarràs
Exterior de l'EnergyTruck

L'EnergyTruck, l'exposició itinerant del Museu del Gas, serà a Alcarràs els dies 8, 9 i 10 de gener per apropar a la societat en general coneixements relacionats amb l'energia, el medi ambient i el patrimoni industrial. Durant aquests tres dies, les persones que s'acostin a aquest autobús, que està ubicat davant el Pavelló Poliesportiu d'Alcarràs, podran gaudir de diverses activitats didàctiques, totalment gratuïtes, dirigides per educadors especialitzats. L'horari d'obertura al públic és de 16.00 a 19.00 hores. Al matí es faran visites per als alumnes dels diferents centres escolars de la localitat.

 

Aquesta exposició itinerant, que recorrerà un total de 104 localitats durant el 2018, està instal·lada dins un vehicle que compta amb un motor dual, que genera entre un 15 i un 20% menys d'emissions de diòxid de carboni respecte els motors convencionals de gasoil.

 

L'espai, de 70 metres quadrats d'extensió, compta amb un ampli equipament tecnològic, amb continguts audiovisuals i multimèdia, a més de diversos panells informatius, que permeten descobrir com els avenços tecnològics generen avenços en la societat.