Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

La ruta de patrimoni 'Alcarràs Florit' s'amplia a dos dies en la seva cinquena edició

L'activitat es durà a terme el 10 i el 17 de març

07/03/2018

La ruta de patrimoni 'Alcarràs Florit' s'amplia a dos dies en la seva cinquena edició
Imatge d'arxiu de l''Alcarràs Florit' 2017.

Alcarràs ja ho té tot a punt per iniciar aquest dissabte, dia 10 de març, la primera de les dos jornades de la ruta de patrimoni 'Alcarràs Florit', una activitat que enguany compta amb una sortida més. L'objectiu d'aquest canvi és oferir així més disponibilitat de dies a tots els interessats en gaudir dels espectaculars paisatges que ofereixen aquests dies els arbres fruiters en flor.

 

La sortida de l'activitat serà a les 10.00 hores, de la Plaça del Mercat. A partir d'aquest punt, es durà a terme una ruta pel territori de forma sostenible, durant la qual s'observaran magnífics paisatges i s'aniran fent diverses parades per observar la floració de prop i conèixer la història de la vila.

 

L'activitat continuarà amb un esmorzar entre fruiters a l'Alzina Centenària d'Alcarràs, un espai on un tècnic en agronomia de Fruits de Ponent explicarà el procés de floració. I al migdia, diversos restaurants de la població oferiran el 'Menú Alcarràs Florit', una proposta que compta amb diversos plats elaborats amb fruita.

 

La jornada seguirà a partir de les 16.30 hores amb una visita guiada al Centre d'Interpretació del Món Rural, un equipament recentment estrenat que s'uneix a partir d'aquest any a les rutes de patrimoni 'Alcarràs Florit'.

 

El interessats en participar en aquesta iniciativa han d'apuntar-se prèviament al Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs -fins a dos dies abans de cada ruta- i pagar els 2 euros que val l'activitat, que inclou l'autocar, l'esmorzar, la visita guiada pel terme i l'entrada del Centre d'Interpretació del Món Rural.

 

Cal recordar que pels amants de la fotografia s'ha convocat el 5è Concurs de Fotografia a Instagram #AlcarràsFlorit18. Tots els participants tenen l'oportunitat de publicar les seves fotos en aquesta xarxa amb el hashtag creat per a l'ocasió, per mostrar a la societat l'espectacular paisatge que creen els arbres fruiters en flor.