Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

La consellera Serret dóna suport a Alcarràs per les càrregues de la Guàrdia Civil

L'alcalde i tots els regidors han compartit amb Serret una estona de diàleg i reflexió envers aquells fets que van colpejar especialment la població de la vila

06/10/2017

La consellera Serret dóna suport a Alcarràs per les càrregues de la Guàrdia Civil
L'alcalde, Serret i els regidors, al saló de plens
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, ha volgut visitar alguns dels municipis que el passat 1 d'Octubre van partir l'acció desproporcionada dels cossos de seguretat de l'Estat, pel fet de voler votar; entre aquests Alcarràs. Serret ha estat rebuda per l'alcalde, Miquel Serra, i tots els regidors i regidores que formen part del consistori, amb els quals ha compartit al saló de plens una estona de diàleg i reflexió envers aquells fets que van colpejar especialment la població alcarrassina. També han pogut visionar novament les dures imatges gravades el passat diumenge, durant les càrregues dels agents de la Guàrdia Civil contra la població.

L'alcalde, Miquel Serra, ha agraït a la consellera aquesta visita, en uns moments en què el municipi encara es pregunta el per què de tanta brutalitat exercida per la Guàrdia Civil, que no van tenir cap tipus de miraments ni respecte i van llençar al terra i colpejar a grans i joves que volien exercir el seu dret a votar en el referèndum.

 

La consellera ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament d'Alcarràs escrivint frases de lloança cap al municipi alcarrassí, pels valors que ha demostrat durant aquests darrers dies i que són sinònim de democràcia, civisme, unió i defensa de la llibertat i dels drets humans.