Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

La ciutadania d’Alcarràs ja ha recollit la meitat dels kits del porta a porta

A poc menys d’un mes de la posada en marxa del nou sistema de recollida de residus porta a porta, els habitants d’Alcarràs ja han recollit 1.624 kits de reciclatge dels 3.674 kits del nucli urbà, i 4 dels 84 que hi ha preparats per a les urbanitzacions i els habitatges disseminats. Aquesta xifra suposa el repartiment de gairebé el 50% de total de cubells que s’han de distribuir abans del 10 de desembre a la població.

21/11/2018

La ciutadania d’Alcarràs ja ha recollit la meitat dels kits del porta a porta
Veïns i veïnes recollint el kit a l’oficina del porta a porta d’Alcarràs.

Cal recordar que Alcarràs és l’últim dels 22 pobles del Segrià que falta per implantar la recollida domiciliària i des del 7 de novembre, l’oficina del porta a porta ha repartit una mitjana de 200 kits de cubells diaris; un fet que demostra l’interès creixent dels ciutadans i ciutadanes d’Alcarràs pel nou sistema que pretén augmentar el reciclatge fins al 70%.

 

Sessions informatives

Per tal de donar a conèixer el nou model de recollida, l’Ajuntament ha programat diverses xerrades al Centre Cultural Municipal Lo Casino on hi han assistit desenes de persones interessades amb la implantació del nou sistema. Les properes sessions informatives tindran lloc el 26 de novembre, a les 20 hores; el 27 de novembre, a les 16 hores, i el 3 de desembre, també a les 20 hores.

 

A més a més, aquest dijous, de 16 a 19 hores, i fins l’entrada en funcionament del porta a porta, es realitzarà una acció de màrqueting de carrer amb la circulació d’una bicicleta que informarà i resoldrà dubtes sobre el nou sistema i es difondran un parell de vídeos explicatius sobre com dur a la pràctica la recollida.

 

Festa del porta a porta

Així mateix, el proper dissabte 1 de desembre, de 9.30 a 13.30 hores s’ha organitzat una jornada festiva al Pavelló Polivalent al voltant del reciclatge on es faran dues xerrades informatives, es repartiran kits i hi haurà una xocolatada, inflables i diverses activitats per als més petits.