Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El jutge cita a declarar l’alcalde d’Alcarràs el 28 de novembre per la celebració del referèndum

Els advocats de Miquel Serra demanaran un aplaçament de la seva compareixença en el procediment que investiga un presumpte delicte de desobediència

15/11/2018

El jutge cita a declarar l’alcalde d’Alcarràs el 28 de novembre per la celebració del referèndum
L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, durant la inauguració de la Fira del Comerç i del Rebost d'enguany.

El jutjat d’instrucció número 4 de Lleida ha citat a declarar el proper 28 de novembre l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, ja que considera que podia haver comès un presumpte delicte de desobediència per la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre.

 

En aquests moments l’alcalde alcarrassí estudia la citació, que ja està en mans d’advocats. Miquel Serra ha remarcat que està convençut de no haver comès cap delicte i ha avançat que els advocats demanaran un aplaçament de la seva compareixença per tal d’estudiar en deteniment el cas.

 

Cal recordar que l’alcalde d’Alcarràs ja va ser citat a declarar davant de la fiscalia el setembre de 2017 pel seu suport al referèndum de l’1 d’Octubre, ocasió en què va decidir no presentar-s’hi en considerar que l’ordre s’extralimitava en competències i vulnerava drets democràtics, a més a més del defecte de forma en què es va presentar (a través d’un correu electrònic genèric de l’Ajuntament i sense dirigir-se a la seva persona).