Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El Departament de Territori treu a licitació les obres de la rotonda de l’entrada d’Alcarràs

Es preveu que els treballs s’iniciïn als voltants de la Setmana Santa

07/02/2018

El Departament de Territori treu a licitació les obres de la rotonda de l’entrada d’Alcarràs
Vista aèrea de l'encreuament actual

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat avui dijous la licitació de les obres de construcció d'una nova rotonda a l’antiga N-II al seu pas per Alcarràs, per un import d’1 MEUR. Una petició llargament reclamada pels veïns de la localitat. Amb aquesta actuació, es preveu millorar la canalització de vehicles i la seguretat viària d'aquest punt concret. S’espera que els treballs s’iniciin als voltants de la Setmana Santa.

 

L’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, afirma que es tracta d’una notícia molt positiva per a la vila, ja que dona resposta a una llarga reivindicació. Cal recordar que l’Ajuntament de la localitat ha treballat dur per aconseguir aquesta fita. Una obra  que de ben segur millorarà un punt perillós per a la seguretat viària de la vila

 

La rotonda prevista té un diàmetre exterior de 38 metres. La calçada anular estarà formada per dos carrils de 3,75 metres, amb un voral interior de 0,5 metres i un voral exterior variable entre els 0,5 i els 2 metres. L’illot interior disposarà d’una gorguera trepitjable de 0,6 metres. Es preveu la col·locació de vorades i rigoles, així com la formació de guals de vianants i la disposició d’algunes zones de paviment amb llambordes.