Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs vota les tres millors propostes dels primers pressupostos participatius

Els empadronats al municipi i majors de 16 anys tenen temps fins al 25 de novembre per escollir entre les 21 opcions possibles

20/11/2018

Alcarràs vota les tres millors propostes dels primers pressupostos participatius
Tòtem informatiu sobre els pressupostos instal·lat al centre d'Alcarràs.

Des d’aquest dilluns, 19 de novembre, i fins al dia 25, els ciutadans empadronats a Alcarràs que tinguin més de 16 anys poden votar quines són les tres millors propostes per invertir fins a 50.000 euros del proper pressupost municipal.

 

Després de valorar-ne els costos econòmics, de les 39 propostes que van passar la primera fase,  la comissió tècnica de l’Ajuntament d’Alcarràs n’ha seleccionat 21 i ara els ciutadans han de decidir quines són les més adequades per a dur a terme al municipi.

 

Entre les demandes que poden votar-se hi ha la creació d’un projecte didàctic sobre l’evolució econòmica d’Alcarràs, l’habilitació de voreres i senyalització durant el trajecte cap a l’Institut, la instal·lació de fonts d’aigua, la creació d’un parc infantil a la zona del pavelló, la creació d’una via verda per a vianants i bicicletes que enllaci el camí del riu, la instal·lació de limitadors de velocitat, entre altres. Poden consultar-se totes les propostes juntament amb la valoració tècnica i el cost aproximat d’execució a l’enllaç https://www.alcarras.cat/pressupostos-participatius-2018/propostes-presentades.

 

Cal recordar que del total de 68 propostes ciutadanes recollides, en van quedar 39 de vàlides, després que 16 es descartessin per repetició i 13 per manca de dades, no ser competència municipal o no estar vinculades a cap inversió econòmica. 

 

Tots els ciutadans interessats poden votar les propostes, del 19 al 23 de novembre, al Centre Cultural Municipal "Lo Casino", en horari de matí i de 10 a 14 hores, o a la Biblioteca Municipal, en horari de tarda de 17 a 20 hores. També ho poden fer telemàticament, del 19 al 25 de novembre, a través de l’enllaç www.alcarrasparticipa.cat o accedint al web de l’Ajuntament.