Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs redueix un 30% els delictes a la vila en els últims set anys

La localitat manté aquesta tendència estancada, tot i que en els últims tres mesos s'ha registrat un repunt de delictes contra el patrimoni

09/05/2018

Alcarràs redueix un 30% els delictes a la vila en els últims set anys
Imatge de la Junta de Seguretat Local d'Alcarràs d'aquest dimecres.

Alcarràs ha reduït en els últims set anys un 30% els delictes a la vila. Una dada que manté la mateixa tendència any rere any, tot i que en els últims tres mesos les dades presentades pels Mossos d'Esquadra indiquen una lleu pujada dels delictes contra el patrimoni. Totes aquestes dades s'han presentat a Alcarràs, durant la Junta de Seguretat Local que s'ha celebrat avui dimecres.

 

"Tot i les dades aportades per la policia catalana, el balanç general al municipi continua sent positiu", ha explicat l'alcalde de la població, Miquel Serra, qui assegura que la localitat ha reduït any rere any els delictes des del 2011 gràcies a les actuacions policials, a la instal·lació de càmeres de seguretat i a la col·laboració ciutadana, entre altres factors.

 

La Junta de Seguretat Local d'aquest dimecres ha estat la primera en la qual no s'ha convidat a la Guàrdia Civil, com es feia habitualment. "La seva actuació el passat 1 d'octubre i el menyspreu amb el qual van tractar als nostres veïns han fet que no veiem adient que avui formessin part d'aquesta reunió", ha argumentat Serra.

 

La sessió també ha servit per començar a preparar la campanya de la fruita, comentar la motivació que es respira a la vila, la situació dels temporers... entre d'altres aspectes.