Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs programa la sisena edició de les Jornades de Salut de la vila

Fins a dotze conferència que es duran a terme del 5 de novembre al 5 de desembre

01/11/2018

Alcarràs programa la sisena edició de les Jornades de Salut de la vila
Imatge d'arxiu de les V Jornades de Salut d'Alcarràs.

Alcarràs celebrarà del 5 de novembre al 5 de desembre la sisena edició de les Jornades de Salut de la vila; fins a dotze sessions que versaran entorn aspectes de la salut que ens interessen i ens importen. El tret de sortirà anirà a càrrec de la doctora Eres, oncòloga experta en Medicina i Salut Holística, qui oferirà la xerrada ‘Que hem de fer –o deixar de fer- per prevenir el càncer?’, que tindrà lloc a Lo Casino, el proper 5 de novembre.

 

Com dormir millor; aprendre a menjar sa i equilibrat per millorar la salut; veure-hi bé sense utilitzar ulleres ni lentilles; la incontinència urinària; iniciació al porteig; bioneuroemoció, una eina per al benestar emocional; com cuidar el nostre cervell; menstruació saludable; baby led weaning; i mites en l’alimentació són alguns dels temes que es tractaran al llarg d’aquestes dotze sessions programades.

 

L’objectiu principal d’aquestes Jornades de Salut d’Alcarràs és oferir informació rigorosa a la societat en general, i també consells professionals per prevenir o simplement adoptar uns hàbits de vida saludables. Perquè la salut és avui en dia un dels aspectes que més preocupa a la ciutadania en la nostra vida quotidiana.