Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs posa a disposició de la ciutadania una cinquantena d’horts municipals

L'extensió de les parcel·les oscil·len entre els 35 i els 70 metres quadrats

04/04/2018

Alcarràs posa a disposició de la ciutadania una cinquantena d’horts municipals
Imatge d'arxiu dels horts d'Alcarràs.

Alcarràs ha obert ja el termini per sol·licitar un hort municipal a la població. La localitat compta a dia d’avui amb una cinquantena de parcel·les, de les quals una trentena ja estan llogades.

 

Els horts municipals d’Alcarràs compten amb espais d’entre 35 i 70 metres quadrats, amb un punt d’aigua i una taquilla individual per guardar els objectes personals i els estris. A més cada setmana, tots els participants reben assessorament in situ per trobar solucions a tots els seus dubtes; i un cop al mes, s’organitza un taller pràctic per saber com començar i què fer en cada moment.

 

El preu dels horts oscil·la entre els 13 i els 25 euros al mes, en funció de l’extensió de l’espai contractat. Els jubilats i les persones amb pocs recursos gaudeixen d’un descompte especial i solament paguen 5 euros al mes per l’hort.

 

Les persones interessades en sumar-se a la iniciativa, però que volen veure-ho abans poden apropar-se als horts municipals d’Alcarràs, ubicats prop de les piscines. Atenen als interessats tots els dimecres, de 17.30 a 19.30 hores. Allí mostren sobre el terreny els horts als interessats, els informen sobre com tenir-ne un i els assessoren perquè aprenguin a conrear-lo. També es pot trucar als telèfons 973 070 075 i/o 650 964 511, o posar-se en contacte per correu electrònic a punteco@punteco.cat.