Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs obre els pressupostos municipals a la participació de la ciutadania

La sessió de presentació tindrà lloc el proper 27 de setembre

26/09/2018

Alcarràs obre els pressupostos municipals a la participació de la ciutadania
Vista general d'Alcarràs.

L’Ajuntament d’Alcarràs ha obert un procés participatiu per a que tots els ciutadans i ciutadanes de la vila puguin proposar i destinar una part dels recursos econòmics municipals a projectes d’interès comú. La partida que s’ha fixat és de 50.000 euros, corresponent als pressupostos del 2019. Totes les persones que visquin al municipi poden presentar propostes per invertir aquests diners, amb un màxim de dos projectes per persona.

 

La sessió de presentació i elaboració de les primeres propostes tindrà lloc el proper 27 de setembre. Seguidament, entre l’1 i el 14 d’octubre, s’obrirà un nou termini per poder presentar propostes mitjançant un formulari. Els interessats en presentar-ne alguna podran fer-ho directament a l’Ajuntament, o bé a través de la web de l’Ajuntament d’Alcarràs.

 

Totes les propostes han de ser projectes concrets i avaluables econòmicament; viables tècnicament; que no plantegin accions d’exclusió social; que no comprometin les necessitats i les possibilitats de desenvolupament de les generacions presents i futures; que siguin d’interès general i de gaudi per a tota la població, no només per a col·lectius específics; i que vagin acompanyades de dades identificatives de la persona que les realitza, entre altres aspectes.

 

Amb aquests Pressupostos Participatius, l’Ajuntament d’Alcarràs pretén incorporar accions destinades a millorar els canals de comunicació entre institucions locals i la ciutadania, així com generar espais de reflexió col·lectiva entorn les demandes i necessitats del municipi.