Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs desinfectarà cada dia carrers i places

Des d’avui i cada jornada si la climatologia ho permet, operaris dels serveis municipals d’Alcarràs procediran en horari diürn a la desinfecció de carrers i places de la vila amb un viricida innocu per les persones, 100% biodegradable i que actua per contacte. Aquesta tarda està previst actuar de nou amb equips que pulveritzen el viricida cap el terra i, en paral·lel i com ja s’ha fet aquest matí, la brigada municipal continuarà dispersant el viricida per les voreres. Tot i tractar-se d’un producte innocu, es recomana les persones no sortir al carrer durant els quinze minuts posteriors a la desinfecció.

18/03/2020

Alcarràs desinfectarà cada dia carrers i places
Tasques de desinfecció

“El producte actuar per contacte, la seva eficàcia està contrastada i elimina virus i bactèries. Ja vam fer una primera desinfecció aquest diumenge; avui, de nou tornem a fer-ho i repetirem cada dia en horari diürn si la climatologia ho permet. Hem de fer tot el que està al nostre abast”, explica Manel Ezquerra, alcalde d’Alcarràs.

 

 

Línia #etfemcostat

A banda, i des d’aquest dissabte, l’Ajuntament d’Alcarràs manté activat un servei d’assistència denominat #etfemcostat i dissenyat per atendre les persones vulnerables residents al municipi durant l’emergència sanitària en curs.

 

El servei és de caràcter gratuït i, per gaudir d’ell, cal només contactar amb el consistori mitjançant els telèfons 722 677 515 i 973 79 00 04, el correu ajuntament@alcarras.cat o els perfils i pàgines municipals actius a Facebook, Twitter i Instagram. Un cop rebuda la demanda d’assistència, els tècnics municipals analitzen el cas en qüestió i mobilitzen els recursos que s’escauen per atendre-la. El servei permet també canalitzar les nombroses peticions que s’estan realitzant per part de la població amb l’objectiu d’ajudar aquests dies als serveis municipals en qualitat de voluntaris.