Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Empresa i treball

Alcarràs compta amb sòl industrial disponible i preparat per acollir noves empreses i oficines a preus competitius. La situació estratègica i de proximitat a la capital, Lleida, és per a nosaltres un potencial d’atracció, a la vegada que una oportunitat per seguir creixent i oferir oportunitats als nostres ciutadans.

Pel que fa al teixit comercial de la nostra vila, Alcarràs compta amb una potent xarxa de petites botigues, a més d’algunes mitjanes superfícies.
Treballem braç a braç amb els comerciants locals perquè puguin oferir, amb  les màximes garanties i facilitats, els seus productes de qualitat.

La Regidoria d’Indústria, Comerç i Treball treballa per oferir el màxim de possibilitats laborals i de formació a tots els alcarrassins i alcarrassines. L’Ajuntament sol•licita plans d’ocupació que permeten la contractació de personal sense cap cost per a l’Ajuntament i, per tant, per a la vila. Així s’inclou a la plantilla de l’Ajuntament personal subvencionat que duu a terme tasques concretes com ara de brigada, monitors esportius, socorristes o treballadors de campanya. Tanmateix, l’Ajuntament compta amb una Borsa de Treball que assessora, orienta i ajuda en la realització de currículums, a més de gestionar les ofertes i demandes disponibles.

arxivat sota: ,