Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Comunicat del Cap d'Alcarràs 06/07/2020

Queden anul·lades totes les visites programades durant les properes setmanes, excepte: sintrom, vacunes, injectables, cures, analítiques, visites amb la llevadora i aquelles que per causa major no es puguin demorar.

Benvolguts i benvolgudes,


S’informa a tots els usuaris de l’ABS d’Alcarràs que queden anul·lades totes les visites programades durant les properes setmanes, excepte: sintrom, vacunes, injectables, cures, analítiques, visites amb la llevadora i aquelles que per causa major no es puguin demorar. Així mateix, les visites presencials als consultoris locals de Soses i Torres de Segre quedaran restringides als mateixos supòsits. En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

Es molt important disminuir el trànsit de persones al centre d’atenció primària i als consultoris locals, per això, cal que eviteu els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris.
Actualment, teniu moltes maneres per comunicar-vos amb els vostres professionals de referència, per això, abans de desplaçar-vos al centre us demanem que:
- Truqueu per telèfon:
- CAP Alcarràs: 973 79 57 25
- Consultori de Torres de Segre: 973 79 22 52
- Consultori de Soses: 973 79 75 04
- Deixeu un missatge a través del formulari de la pàgina web de programació de visites de l'Institut Català de la Salut o trucant al telèfon 93 326 89 01
- Utilitzeu La Meva Salut i podreu resoldre moltes qüestions en línia. Si encara no la teniu activada, sol·liciteu-la (telèfon d’activació 900 053 723 o canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre)
- En cas d’urgència, truqueu al 061

 

Cal que seguim treballant conjuntament per combatre la Covid19. Recordeu fer ús de la mascareta, rentar-vos sovint les mans i aplicar mesures de distanciament social.
Aquestes recomanacions poden requerir adaptacions concretes segons les necessitats i les anirem actualitzant i informant puntualment.

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.

 

Alcarràs, 5 Juliol de 2020

 

Accediu aquí al comunicat oficial