Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

CORONAVIRUS

Nova app per detectar la Covid 19 a Catalunya

Les autoritats demanen que tothom s'hi registri per fer un mapa territorial que permeti detectar els punts calents a Catalunya

Fes el seguiment i vigilància dels teus símptomes de amb la nova app  , en què es pot veure l’evolució de la pandèmia a Catalunya

https://gen.cat/StopCovid19Cat 

Descarrega-te-la

 Android  https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.gencat.mobi.StopCovid19Cat

 iOS  https://apps.apple.com/app/id1502992288


Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Tots els recursos del COPC enfront del COVID-19, a disposició dels i les professionals de la salut i de la ciutadania

L'adreça de l'enllaç és: https://www.copc.cat/ct/noticias/1056/Tots-els-recursos-del-COPC-enfront-del-COVID-19-a-disposicio-dels-i-les-professionals-de-la-salut-i-de-la-ciutadania


Confinats.cat consells i consultori psicològic per a adolescents

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat i la pàgina web Adolescents.cat han impulsat el consultori psicològic per a adolescents 'Confinats.cat' sobre les preocupacions i dubtes derivats del confinament per la pandèmia de coronavirus. El departament ha informat aquest dijous en un comunicat que les preguntes les respondran "psicòlogues expertes i es preveu que ho facin amb rapidesa".


COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT ALS VEÏNS I VEÏNES

Donat que hi ha algun cas positiu del COVID19 al nostre poble, sense confirmació oficial. Es demana a tothom que respecti escrupolosament el confinament ordenat pel Decret d’Alarma i US QUEDEU A CASA.

 

Reiterem que només es pot sortir al carrer per unes raons molt concretes, com per comprar aliments quan no hagi altra alternativa i fer-ho un dia a la setmana. 

 

Atès la situació actual, els propers dies es recomana evitar les tasques al camp al mínim imprescindible. 

 

Tanmateix volem recordar que al treure el cubell de les escombraries sobretot fiqueu-vos guants, extremant la neteja de les mans. 

 

Quan s’hagi de treure al gos a fer les seves necessitats, no es pot passejar sinó atendre les necessitat de l’animal sense separant-se el mínim imprescindible del domicili. L’orina i els excrements s’han de recollir amb una bossa i netejar amb aigua amb sabó diluït. 

 

Molts ànims. Ens en sortirem!

 

Manel Ezquerra


AFECTACIONS TEMPORALS AL SERVEI DE BUS

Degut a la situació d’excepcionalitat que aquests dies estem patim al nostre país, a partir del dimecres dia 18 de març de 2020.

PDF document icon AFECTACIONS TEMPORALS AL SERVEI DE BUS - HORARIS ESPECIALS COVID-19 .pdf — PDF document, 413 KB (423097 bytes)


Certificat autorresponsable de desplaçament

El Govern crea un certificat autorresponsable per justificar desplaçaments durant el confinament.

El document inclou les opcions d'anar a adquirir aliments, acudir a un centre sanitari, desplaçar-se al lloc de treball, tornar a la seva residència habitual, assistir a persones que ho requereixen, anar a una entitat financera i una causa de força major.

El ciutadà ha d'especificar l'adreça d'origen, la de destí i les seves dades personals en aquest document, que "facilitarà el treball del ciutadà i dels cossos policials que vetllen pel compliment d'aquest confinament".

 

Certificat autorresponsable de desplaçament

FAQ's Certificat autorresponsable de desplaçament

 

Nova aplicació per poder generar el certificat autoresponsable de mobilitat des de dispositius mòbils. S’ha d'omplir i al final prémer envia. 

Aplicació per generar el certificat

 

 


Decret d'Alcaldia sobre el mercat setmanal

S’aixeca la suspensió respecte la celebració del mercat setmanal de divendres però se’n redueix l’activitat únicament a la venda d’aliments frescos i peribles, i planter per a cultiu, en els termes propis que venen regint la venda ambulant d’aquest mercat setmanal.

PDF document icon Decret alcaldia mercat aliments frescos.pdf — PDF document, 311 KB (319173 bytes)


FAQS Centre de Coordinació operativa de Catalunya

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PEL COVID-19 A CATALUNYA (versió 17/03/2020 20:00h)

PDF document icon CECAT_FAQSv1.pdf — PDF document, 121 KB (124904 bytes)


BAN INFORMATIU DE L ALCALDIA 16/03/2020

Aprovació de l Estat d Alarma per la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel Coronavirus.

PDF document icon 20200315 BAN INFORMATIU RELACIONAT AMB LA DECLARACIÓ DE L'ESTAT D'ALERTA.pdf — PDF document, 472 KB (483430 bytes)


BOE-A-2020-3692

Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19

PDF document icon BOE-A-2020-3692.pdf — PDF document, 295 KB (302351 bytes)


Alcarràs activa #etfemcostat

L’Ajuntament d’Alcarràs activa, avui i tot coincidint amb l’anunci d’aprovació per part del Govern d’Espanya del decret que dicta l’Estat d’Alarma, un servei d’assistència denominat #etfemcostat i dissenyat per atendre les persones vulnerables residents al municipi durant l’emergència sanitària en curs.

14/03/2020

Alcarràs activa #etfemcostat
Nou servei comunitari

El servei  #etfemcostat és de caràcter gratuït i, per gaudir d’ell, cal només contactar amb el consistori mitjançant els telèfons 722 677 515 i 973 79 00 04, el correu ajuntament@alcarras.cat o els perfils i pàgines municipals actius a Facebook, Twitter i Instagram. Un cop rebuda la demanda d’assistència, els tècnics municipals analitzaran el cas en qüestió i mobilitzaran els recursos que s’escaiguin per atendre-la. El servei permetrà també canalitzar les nombroses peticions que s’estan realitzant per part de la població amb l’objectiu d’ajudar aquests dies als serveis municipals com a voluntaris.

 

“El nostre compromís és amb tots els alcarrassins i les alcarrassines però, aquest compromís, és especialment ferm amb els nostres veïns i veïnes més vulnerables. Aquests dies, dins de la gestió de l’emergència, hem avaluat els diferents escenaris i coneixem que, igualment que a altres poblacions, a Alcarràs tenim persones que viuen soles o es troben en situació d’especial vulnerabilitat per raó de la seva edat o circumstàncies diverses i és per aquesta raó que activem ara aquest nou servei. Són dies difícils per tothom, però ho són especialment pels més vulnerables. Com a alcalde, estic orgullós de la resposta de la població i, ara, posem a l’abast de tothom una nova eina que ens permetrà atendre millor les situacions personals que així ho demanin i canalitzar els oferiments espontanis d’ajuda comunitària que estan realitzant veïns i entitats. Treballant tots plegats, guanyarem en eficàcia”; explica l’alcalde, Manel Ezquerra.

 

 

 


Informació oficial sobre el Covid-19 ACM

Tota l'informació oficial sobre el Covid-19 a través de l'Associació Catalana de Municipis

L'adreça de l'enllaç és: https://www.acm.cat/informacio-oficial-covid-19


E-BANDO

Ara més que mai cal tenir-lo a ma. La info d'Alcarràs i el Coronavirus al moment.

L'adreça de l'enllaç és: https://app.ebando.es/channel/alcarras


arxivat sota: