Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Salutació Alcalde

Miquel Serra i Gòdia

   Des d’aquest aparador tecnològic obert al món voldria donar-vos la benvinguda a la vila d’Alcarràs, un municipi del Segrià dinàmic en l’economia agrícola i ramadera, actiu en la vida participativa veïnal i ric en pensament i emprenedoria.

  

      Sabedors de la importància avui de les comunicacions per internet i a través de les xarxes socials, obrim un renovat portal web adaptat a qualsevol terminal des d'on es consulti (ordinador, mòbil i tauletes), i que pretén apropar la política municipal i els serveis de l'ajuntament a la ciutadania. Amb aquesta pàgina web, connectada als diferents canals de comunicació dels quals disposa aquest ajuntament (facebook, twitter, youtube, instagram, etc) volem facilitar al nostre veïnat i als visitants informació d'utilitat i d'interès de la nostra Vila. 

 

     Us convido a viatjar amb nosaltres en aquest món digital, per tal que pugueu gestionar amb facilitat els vostres tràmits amb el consistori, consultar el dia a dia de la política municipal i descobriu els molts atractius de la nostra Vila. 

 

Gràcies per connectar-nos,

 

Miquel Serra i Gòdia

Alcalde d'Alcarràs 

Twitter: @miquelserragodia