Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Regidoria de Festes

 

 

Laia Sisó i Sanjuan 

Regidoria de Fires i Festes

 

Regidora: Laia Sisó i Sanjuan

Horari de Visita: Amb cita prèvia trucant al 973 795 700 o demanant-ho a través del correu.

Correu electrònic: festes@alcarras.cat

 OBJECTIUS:

La Regidoria de Fires i Fetes té per objectiu dóna forma a l'oferta lúdica i de promoció de la vila de la qual gaudeixen i se'n beneficien els ciutadans, així com els seus visitants.
Alcarràs és una vila amb un elevat nombre d'entitats que participen activament en la confecció de les diferentes festes. En aquest sentit, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes col·laboren estretament amb les entitats per a organitzar l'oferta festiva que es desenvolupa durant tot l'any. Les Festes Majors (tan d'hivern com d'estiu), però també altres festes com el Carnestoltes, els Reis Mags d'Orient, la Castanyada, la Festa de Santa Anna, etc... són exemples d'aquest elevat grau d'activitat lúdica.

Pel que fa a la Regidoria de Fires, l'objectiu principal també és posar a disposició de l'economia local els instruments necessaris perquè tingui la visibilitat exterior suficient per a donar a conèixer els seus products. La Festa del Comerç (que es celebra a l'octubre i el maig), però també el Fòrum del Prèssec i la Nectarina són dos de les principals fires de les quals gaudeix Alcarràs.

 

Pots veure en aquest enllaç les diferentes fires i festes d'Alcarràs:

Fires i Festes