Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Indústria, Comerç,Treball i Promoció Econòmica (Fires)

 

Miquel Serra i Gòdia

Regidoria d'Indústria, Comerç, Treball i Fires

 

Regidor: Miquel Serra i Gòdia

Horari de Visita: De Dilluns a Divendres de 9 a 14h. a l'edifici de l'Ajuntament. Cita prèvia amb el regidor trucant per telèfon al 973 79 00 04 o enviant un correu electrònic.

Correu electrònic: mserra@alcarras.cat

 OJBECTIUS:

 La Regidoria d’Indústria, Comerç i Treball funciona com a motor dinamitzador de l’economia local i de l’entorn d’Alcarràs. Conscients de la importància del teixit industrial i comercial propis en els temps actuals, la regidoria treballa per consolidar i captar noves empreses i nous emprenedors interessats a establir-se al nostre municipi. 

En aquest sentit, des de l’Ajuntament posem a l’abast d’empresaris i emprenedors els nostres instruments, així com tot l’assessorament possible, per poder fer realitat els projectes.

Alcarràs compta amb sòl industrial disponible i preparat per acollir noves empreses i oficines a preus competitius. La situació estratègica i de proximitat a la capital, Lleida, és per a nosaltres un potencial d’atracció, a la vegada que una oportunitat per seguir creixent i oferir oportunitats als nostres ciutadans.

Pel que fa al teixit comercial de la nostra vila, Alcarràs compta amb una potent xarxa de petites botigues, a més d’algunes mitjanes superfícies. L’objectiu de la Regidoria de Comerç és treballar braç a braç amb els comerciants locals perquè puguin oferir, amb les màximes garanties i facilitats, els seus productes de qualitat. És per això que l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs (ACSA) organitzen dues vegades l’any (primavera i estiu) la Fira del Comerç al Carrer. Així mateix, en els darrers mesos, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs ha invertit en la millora de les zones d’aparcament i càrrega i descàrrega del centre de la vila, tot incorporant nous aparcaments de rotació per facilitar les compres.

Finalment, la Regidoria d’Indústria, Comerç i Treball treballa per oferir el màxim de possibilitats laborals i de formació a tots els alcarrassins i alcarrassines. L’Ajuntament sol•licita plans d’ocupació que permeten la contractació de personal sense cap cost per a l’Ajuntament i, per tant, per a la vila. Així s’inclou a la plantilla de l’Ajuntament personal subvencionat que duu a terme tasques concretes com ara de brigada, monitors esportius, socorristes o treballadors de campanya. Tanmateix, l’Ajuntament compta amb una Borsa de Treball que assessora, orienta i ajuda en la realització de currículums, a més de gestionar les ofertes i demandes disponibles.