Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Esports

 

Jaume Bernis i Castells

Regidoria d'Esports

 

Regidor: Jaume Bernis i Castells

Horari de Visita: A les Oficines del Patronat Municipal d'Esports al Poliesportiu de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 18.30 hores. Durant el mes d'agost l'atenció serà de 9 a 14.00 hores
Per parlar amb el regidor, els Dimarts i els Dijous de les 19.30 a les 20.30H.

Correu electrònic: esports@alcarras.cat

 PRESENTACIÓ

Benvinguts i benvingudes a l'apartat d'aquesta web corresponent a la Regidoria d'Esports i al Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs. Aquí hi podreu trobar informació d'interès corresponent a les activitats esportives i a la promoció de l'esport a Alcarràs.

En els diferents apartats podeu accedir a les activitats que es duen a terme en el Patronat Municipal d'Esports, on hi participen cents de nens i nenes i de joves. També us anirem informant de l'agenda esportiva del cap de setmana a través d'aquesta web.

L'objectiu de la Regidoria d'Esports és oferir informació d'interès i d'utilitat corresponent a l'activitat i promoció esportiva a la nostra vila.

OBJECTIUS

L’activitat física i esportiva és un element determinant de la qualitat de vida que, avui més que mai, està associada al terme salut en el seu concepte més ampli. La Regidoria d’Esports té l’objectiu de promoure l’activitat i els valors esportius des de la base.

La Regidoria d’Esports s’organitza a través del Patronat Municipal d’Esports (PME) d’Alcarràs. El PME posa a disposició dels ciutadans un conjunt d’activitats, instal•lacions i programes per tal de promoure la pràctica esportiva i garantir el dret i l’accés a l’activitat física i l’esport de tots els alcarrassins i alcarrassines.

Un dels objectius és treballar per incrementar la participació en activitats físiques i esportives als centres educatius, tant de primària com de secundària, aprofitant el potencial educatiu per impulsar la integració i la cohesió social, alhora que fomenta els valors i l’adquisició d’uns hàbits per a la millora del benestar social.

Promoure l’esport per a tothom, buscar els mecanismes perquè tots els nens i nenes en situació de vulnerabilitat tinguin les mateixes possibilitats de tenir accés a fer alguna activitat de lleure i així afavorir una millor integració.
Les modalitats per fer i fomentar la pràctica de l’esport que duem a terme són la de l’esport escolar, el federat, l’esport d’oci i recreatiu i l’esport de salut, així com la cessió de les instal•lacions esportives municipals per a la pràctica esportiva.

Bloc del Patronat Municipal d'Esports: www.esportsalcarras.com