Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Les regidories expliquen

En aquest nou espai les regidories ens explicaran, de manera més mediàtica i amena quelcom sobre les regidories que tenen sota la seva responsabilitat.

Presentació de la secció

Per part de l'Alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra i Gòdia

  

 

"Les Regidories expliquen..." és un nou espai per tal que els regidors amb regidories al seu càrrec ens expliquin de primera mà projectes, mesures i iniciatives municipals. Aprofitant l'abast de les xarxes socials i de les noves tecnologies en general, des de l'Ajuntament posem en marxa aquest nou canal que tindrà una periodicitat mensual. Els vídeos gravats volen ser concissos i clars, de forma que no tindran una durada més enllà dels tres minuts. 

 En cas que la ciutadania vulgui contactar amb les corresponents regidories, només cal que us poseu en contacte amb a través dels correus electrònics que trobareu a la web municipal: alcarras.cat

 

 


Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

 

La regidora de Sanitat, Família i Serveis Socials i Dona de l'Ajuntament d'Alcarràs, Maite Codina, ens explica què fa Alcarràs en el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones i per què és important la seva reivindicació.

 

 

 


Les Regidories expliquen: La poda d'arbres

 

 

L'alcalde d'Alcarràs, en Miquel Serre dona resposta i explica què ha passat amb el retard en la poda dels arbres i del qual ja es va parlar també en el darrer ple.

 


El patrimoni: 'La Casa de Vallmanya'

 

La Regidoria de Patrimoni, Noèlia Díaz, explica el passos que s'estant duent a terme per a la recuperació de la Casa de Vallmanya, antiga masia del president Francesc Macià, un patrimoni prioritari per a l'Ajuntament.

 

 


Les Nits a la Fresca

 

La Regidoria de Cultura i Festes ens parla de les Nits a la Fresca, l'activitat d'estiu que omple de música, cultura i altres esdeveniments els caps de setmana d'estiu.

 

 


El manteniment dels camins

Jordi Estela, regidor d'Agricultura, Ramaderia i Camins


Defensa de la tasca professional dels pagesos

L'Alcalde Miquel Serra parla del Patronat del Jove Agricultor i defensa la tasca professional dels pagesos.


Camp de futbol

El regidor d'esports, Jaume Bernis i Castells ens ho explica.

El regidor d'Hisenda i Esports, Jaume Bernis, ens explica en aquest nou vídeo "Les Regidories Expliquen...", el projecte de canviar la gespa artificial del Camp de Futbol, ja que es troba en mal estat i així es continua amb l'actualització d'aquest equipament que utilitzen tants nens, nenes i joves. 


Canvi en via pública

El regidor d'Urbanisme, Santi Pelegrí ens ho explica.

 

 

 

El Regidor d'Urbanisme, Santi Pelegrí, ens informa, a través de la secció "Les Regidories expliquen..." de les millores viàries a l'entorn de la Plaça de l'Església, una actuació per millorar la seguretat i mobilitat de vianants en una zona molt cèntrica de la nostra  vila.


arxivat sota: