Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Resultats de la cerca

117 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filtra els resultats.
Tipus d'element
Nous elements des deOrdena per rellevància · data (més recent primer) · alfabèticament
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DE SERVEIS A LES PERSONES _ FINALITZAT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DE SERVEIS A LES PERSONES, subgrup A2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 14/2022. Exp.núm. 3189/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de DOCENT DE DIBUIX I PINTURA _ FINALITZAT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de DOCENT DE DIBUIX I PINTURA, subgrup A2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 13/2022. Exp.núm. 3188/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de vuit places de MESTRE/A _ FINALITZAT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de vuit places de MESTRE/A, subgrup A2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 11/2022. Exp.núm. 3186/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de CAP BRIGADA. (PROCÉS FINALITZAT)
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de CAP BRIGADA, subgrup C1, de la plantilla de personal funcionari, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 09/2022. Exp.núm. 3184/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça d'OPERARI/ÀRIA SUBALTERN ZONES ESPORTIVES
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça d'OPERARI/ÀRIA SUBALTERN ZONES ESPORTIVES, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS OPOSICIÓ d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CO 05/2022. Exp.núm. 3202/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DINAMITZADOR/A DE JOVENTUT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DINAMITZADOR/A DE JOVENTUT, subgrup A2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS OPOSICIÓ d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CO 02/2022. Exp.núm. 3199/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A DE RECURSOS HUMANS, subgrup A2, de la plantilla de personal funcionari, mitjançant CONCURS OPOSICIÓ d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CO 01/2022. Exp.núm. 3198/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de PEÓ/ONA ESPECIALISTA OBRES
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça de PEÓ/ONA ESPECIALISTA OBRES, subgrup AP, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 21/2022. Exp.núm. 3196/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de dos places d'OFICIAL 2ª. PROCÉS FINALITZAT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura de dos places d'OFICIAL 2ª, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 19/2022. Exp.núm. 3194/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça d'AUXILIAR TÈCNIC/A INFORMÀTICA. PROCÉS FINALITZAT
Convocatòria del procés de selecció per a la cobertura d'una plaça d'AUXILIAR TÈCNIC/A INFORMÀTICA, subgrup C2, de la plantilla de personal laboral, mitjançant CONCURS DE MÈRITS d'accés lliure per via d'estabilització de l'ocupació temporal. Conv. EST-CM 18/2022. Exp.núm. 3193/2022.
Ubicat a TREBALL / Processos d'estabilització