Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El Camp de Futbol compta amb un servei de cafeteria

L'Ajuntament ha finalitzat les obres del Camp de Futbol, que han coincidit amb l'obertura d'un servei de cafeteria, per tal de donar servei als usuaris i usuàries d'aquest complex esportiu.

07/04/2017

 

El Camp de Futbol d’Alcarràs disposa ja d’un servei de bar i cafeteria que l’Ajuntament ha obert provisionalment, mentre s’està tramitant la redacció del plec de condicions i la licitació d’aquest equipament. Es tracta d’un nou servei que inclourà el complex del Camp de Futbol, les obres de millora del qual han finalitzat ja i que han consistit en millorar els vestidors i dutxes, així com equipar-lo amb oficines per a l’Escola Futbol del Baix Segrià i el Club de Futbol.

El servei de bar estarà obert de dilluns a dijous de 15 h a 23 h i els divendres i dissabtes tot el dia. Diumenge, depenent de si hi ha partit, el bar també podria obrir. Es tracta d’un equipament pensat per satisfer, sobretot, als usuaris del Camp de Futbol, mentre esperen durant els entrenaments i/o assisteixen a un partit de futbol.