Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Campanya d'arranjament de camins a Alcarràs

El pressupost que es destina a aquesta actuació és de 330.000 euros

06/09/2017

Campanya d'arranjament de camins a Alcarràs
Tècnics municipals arranjant un camí de la vila.

L'Ajuntament està executant des de fa uns mesos l'arranjament de camins del terme municipal. Les actuacions encara no han finalitzat i es preveu que es completin en els propers dos mesos, per la qual cosa, hi ha camins que encara resten pendents de millora. L'objectiu és arribar a actuar en tot el terme municipal. Avui resta un volum de 20 tones de material per continuar efectuant partxejos, i, fins al moment, ja se n'han empleat 20 tones més. Els camins s'han anat reparant segons l'ordre de més a menys prioritaris, depenent del volum de trànsit o estat del mateix. El pressupost que es destina a aquesta actuació és de 330.000 euros.


La Regidoria d'Agricultura, Ramaderia i Camins assenyala que la millora de camins té un efecte positiu immediat en el teixit econòmic del municipi, que se’n veu directament beneficiat atès que guanya en seguretat, comoditat i una millor connectivitat.

 

Des de la Regidoria de Camins ens posem a disposició de tots els veïns que vulguin obtenir informació envers la campanya d'arranjament de camins. Podeu trucar a l'Ajuntament i demanar cita amb la Regidoria.