Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs dissenya un programa de Festa Major d'Estiu carregat de concursos

El cartell guanyador de l'edició d'enguany és obra de Sergi Dolcet

04/08/2017

Alcarràs dissenya un programa de Festa Major d'Estiu carregat de concursos
Imatge del cartell guanyador de la Festa Major d'Estiu 2017.

Alcarràs treballa aquests dies per ultimar un programa de Festa Major d'Estiu amb les millors propostes per a tots els gustos i edats. Una celebració que donarà el tret de sortida el proper 23 d'agost i que s'allargarà fins al 27 d'agost i que comptarà amb diversos concursos per a petits i grans, a més de concerts, tallers, teatre i moltes altres activitats.

 

Com ja és habitual, en la programació d'aquest 2017 no faltaran els tradicionals concursos, com el 8è Concurs de decoració de balcons; la sisena edició del Concurs de decoració de carrers; el 17è Concurs de Dibuix Infants i Joves; el 22è Concurs de Pintura Ràpida Adults; i/o l'11è Concurs de Pintura Ràpida Joves. I no sols això, també s'ha programat un concurs de coques de recapte; un concurs de decoració de penyes i l'InstaFest, el concurs de fotografia d'Instagram, per captar els moments més divertits i insòlits de la Festa Major d'Estiu de la vila. Les bases per participar en qualsevol d'aquestes propostes les trobareu a la pàgina web municipal (www.alcarras.cat).

 

Pel que fa al cartell guanyador d'enguany, que anunciarà la Festa Major d'Estiu d'Alcarràs 2017, és obra de l'alcarrassí Sergi Dolcet, qui ha elaborat un treball ple de color sota el nom de 'Pensaments Importants'.