Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L'Ajuntament d'Alcarràs i el Servei Català de Trànsit signen un conveni per millorar la seguretat al municipi

La Policia local tindrà nous aparells d'alcoholèmia i drogotest

02/08/2017

L'Ajuntament d'Alcarràs i el Servei Català de Trànsit signen un conveni per millorar la seguretat al municipi
Vista aèria d'Alcarràs

El Ple del mes de juliol de l'Ajuntament d'Alcarràs va aprovar per unanimitat el passat dijous un conveni entre el Servei Català de Trànsit i el Consistori alcarrassí, per dotar la policia del municipi de noves eines per tal de fer controls, d'alcoholèmia i drogues, més efectius i millorar alhora la seguretat de la població. Per l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, aquesta és una proposta "molt interessant, perquè parlem de dotar a la policia local de més eines per poder dur a terme millor la seva feina".

 

El nou acord aprovat suposa dotar el municipi d'aparells cinemòmetres, per millorar la precisió dels controls de velocitat; adquirir nous aparells per mesurar el grau d'alcohol en sang, així com kits de detecció de substàncies estupefaents i de material de suport a l'Ajuntament.

 

El Servei Català de Trànsit serà qui faciliti a la Policia local tots aquests aparells. A canvi, els agents locals hauran d'aportar tota la documentació sobre l'activitat de trànsit i els controls locals que realitzin dins el terme municipal d'Alcarràs.