Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2018-2019

S'ha iniciat el termini per presentar les sol•licituds d'ajuts individuals de menjador escolar per al proper curs 2018-2019

Poden demanar aquests ajuts els alumnes matriculats en els centres del SEGRIÀ en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria . El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 22 de maig de 2018.

Procediment per sol·licitar l'ajut: els dies 15, 17, 21 i 22 de maig, de 10 h a 13 h, adreçar-se a l'Espai Social Les Roquetes (C/ Bonavista, 15 - ALCARRÀS) i presentar la sol·licitud i la documentació. Podeu descarregar-vos el full de la sol·licitud clicant en aquest enllaç: sol·licitud . Igualment us adjuntem el model de sol·licitud en aquest mateix ebando.

En cas que no es pugui anar a l'Espai Social Les Roquetes, , hi ha l'opció d'adreçar-vos a la seu del Consell Comarcal del Segrià, de 8 h a 14 h.

El Consell Comarcal del Segrià ha tramès a tots els centres escolars de la comarca la informació sobre aquesta convocatòria perquè la facin arribar directament a les famílies del centre.

arxivat sota: ,